جلسه ستاد هماهنگی برنامه پزشک خانواده روستائیان،عشایر و شهرهای زیر 20 هزار نفر استان ایلام با حضور رییس دانشگاه، معاونین بهداشت و درمان دانشگاه، مدیر کل بیمه سلامت و مدیران و کارشناسان مرتبط برنامه در مرکز مدیریت شبکه و ارتقاء سلامت معاونت بهداشتی و اداره کل بیمه سلامت در سالن کنفرانس معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار گردید.
به گزارش خبرنگار وب دا، در ابتدای این جلسه رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام ضمن خیرمقدم به حاضران و تقدیر از خدمات مسئولان و پرسنل حوزه بهداشت استان اظهار کرد: مسئله بهداشت در دنیای کنونی یکی از مباحث مهم و حیاتی در حفظ سلامت مردم در هر جامعه ای می باشد.
دکتر کریم همتی ادامه داد: حوزه استان با تلاش و دلسوزی مسئولان و پرسنل آن، کارنامه ای درخشان از خدمت به مردم دارد.
وی ادامه داد: پزشکان خانواده از محیطی ترین مناطق تا مرکز استان، خدمتی بسیار بزرگ به مردم و جامعه می نمایند که قابل تقدیر است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام در بخش دیگری از سخنان خود به مطالبات دانشگاه از سازمانهای بیمهگر اشاره و خاطرنشان کرد: پرداخت به موقع مطالبات دانشگاه از سوی بیمه ها باعث می شود که این مبالغ در جهت ارتقاء سطح زیرساختها، امکانات، تجهیزات و همچنین پرداخت معوقات پرسنل و پزشکان اختصاص یابد.
وی در ادامه گفت: برگزاری اینگونه جلسات باعث می گردد که مشکلات، چالش ها و نارسایی ها شناسایی شوند و همفکری و تبادل نظر در راستای رفع این مشکلات انجام گیرد.
دکتر همتی در خاتمه سخنان خود یادآور شد: ایلام؛ استانی محروم است و باید خود ما با استفاده از تمام ظرفیتها و قابلیتها، راه را برای رشد و بالندگی استان در تمام جهان هموار سازیم.
در ادامه این جلسه نیز دکتر رحیمی مدیرکل بیمه سلامت استان ضمن بیان گزارشی از وضعیت کسورات بیمه ای پزشکان خانواده روستایی و شهری و کسورات بیمارستانهای تابعه دانشگاه، از تعامل و همکاری مثبت و سازنده مسئولان دانشگاه علوم پزشکی در این زمینه تشکر نمود.
در بخش دیگری از این جلسه معاون بهداشتی دانشگاه ضمن عرض خیر مقدم به مدعوین، از روند مطلوب اجرای برنامه و همکاری و تعامل نزدیک فیمابین معاونت بهداشتی و اداره کل بیمه سلامت تقدیر نمود و بر اهتمام معاونت بهداشتی در اجرای هر چه مطوب تر برنامه تاکید کرد.
دکتر ناصری فر در ادامه سخنان خود به بیان گزارشی از عملکرد پزشک خانواده شهری و روستایی به تفکیک شهرستانهای استان پرداخت و ابراز نمود که طبق رایزنیهای انجام شده با سازمان های بیمه گر در راستای حفظ روند تعاملی در ردیف استان های برتر کشور در زمینه دارا بودن کمترین میزان کسورات بیمه ای قرار داریم.
در ادامه نیز دکتر آبانگاه معاون درمان دانشگاه گزارشی از اقدامات انجام شده در زمینه الکترونیکی نمودن ارجاع به سطح 2 ارائه و برنامه های در دست اقدام را تشریح نمود.
همچنین در ادامه نیز مسئولین واحدهای مختلف مرکز بهداشت استان و نمایندگان شبکه های بهداشت و درمان تابعه دانشگاه به بیان گزارشی از حوزه کاری خود پرداختند.
در پایان نیز سپس دستور کار جلسه مطرح و مصوبات ستاد هماهنگی دانشگاه جهت ابلاغ و اجرا در سطح شبکه ها و مراکز مجری به تصویب حاضرین رسید.