X

اخبار

تاریخ انتشار: جمعه 17 اسفند 1397
برگزاری کارگاه آموزشی توانمندسازی مدیران عامل و هیئت‌مدیره موسسات خیریه بیمارستانی، سازمان‌های مردم‌نهاد و کارشناسان جلب مشارکت‌های مردمی استان ایلام

  برگزاری کارگاه آموزشی توانمندسازی مدیران عامل و هیئت‌مدیره موسسات خیریه بیمارستانی، سازمان‌های مردم‌نهاد و کارشناسان جلب مشارکت‌های مردمی استان ایلام

امتیاز: Article Rating

 

کارگاه آموزشی توانمندسازی مدیران عامل و هیئت‌مدیره موسسات خیریه بیمارستانی، سازمان‌های مردم‌نهاد و کارشناسان جلب مشارکت‌های مردمی استان ایلام، با حضور مدیرکل اداره امور مالیاتی استان، رئیس اداره ارزش‌ افزوده، مسئول نمایندگی نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی ایلام، مدیر‌عامل مجمع خیرین سلامت استان، معاون اجتماعی، مدیر مشارکت‌های مردمی، کارشناسان خیرین معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی ایلام، مسئول مددکاری دانشگاه، مدیران عامل موسسات خیریه بیمارستانی، مددکاران بیمارستان و کارشناسان جلب مشارکت‌های مردمی، در سالن اجتماعات هتل زاگرس برگزار شد.

به گزارش پایگاه معاونت اجتماعی وزارت بهداشت، در ابتدای جلسه دکتر جمیل صادقی‌فر، معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی ایلام، ضمن تبریک ولادت حضرت فاطمه(س) و روز زن و خیرمقدم به حاضرین در جلسه، بیان داشت: هدف اصلی از برگزاری این کارگاه آموزشی، جلب مشارکت‌های مردمی، استفاده از ظرفیت خیرین و نحوه پلاک‌گذاری اموال اهدایی خیرین و وقف‌شده، که لازم است کارشناسان ذیربط طبق دستورالعمل هایی که در کارگاه آموزشی ارائه می‌شود این امر را در تمام شهرستان‌ها اجرا کنند. 

 

وی با اشاره به این‌که در سطح استان خیرین بسیاری در حال فعالیت هستند، گفت: باید نیازمندی و اولویت استفاده از ظرفیت این نیکوکاران جهت ساخت و ساز و تجهیز بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی_‌درمانی در هر شهرستان مشخص شود.

 

 دکتر صادقی‌فر خاطرنشان کرد: بدون شک تعامل هر چه بیشتر موسسات خیریه و سمن‌ها با دانشگاه علوم پزشکی به عنوان بزرگ‌ترین متولی ارائه خدمات سلامت بر هماهنگی و ارتقای سطح کمی‌و‌کیفی خدمات و افزایش رضایتمندی بیماران و همراهان آنها خواهد افزود.

 

دکتر صادقی‌فر در پایان صحبت‌های خود از همکاری بانک قرض‌الحسنه مهر ایران با موسسات خیریه بیمارستانی، در جهت حمایت‌های مالی از بیماران نیازمند تقدیر و تشکر کرد و بر تعامل موسسات خیریه با بانک قرض‌الحسنه مهر ایران تاکید کرد.

 

عباسپور، مدیرکل اداره دارایی استان، ایجاد موسسات خیریه بیمارستانی در سطح استان را یک اقدام بسیار ارزشمند در حمایت از بیماران بی‌بضاعت قلمداد کرد و بر آمادگی کامل دارایی استان برای همکاری با موسسات خیریه بیمارستان تاکید کرد.

 

حجت‌الاسلام و‌المسلمین هاشمی، مسئول نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی ایلام، با اشاره به ایات کلام‌ا… مجید، احسان و عمل نیک را یکی از دستورات موکد خداوند به انسان‌ها برشمرد و گفت: آن عملی که به قصد جبران صورت نگیرد و صرفا برای رضای خداوند باشد مصداق احسان محسوب می‌شود. 

 

وی در ادامه به بیان اهمیت و ثواب کار خیر و به ویژه مشارکت در امور مربوط به مشارکت مردم درامور خیریه سلامت پرداخت.

 

دکتر صیدی، مدیر‌عامل مجمع خیرین سلامت استان و مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی ایلام، بیان کرد: مجمع خیرین سلامت استان ایلام به عنوان شعبه‌ای از مجمع خیرین سلامت کشور در سال ۱۳۸۷ تشکیل شده است و در سال‌های اخیر در سراسر کشور و به تبع آن در استان ایلام به عنوان برندی برای خیریه سلامت معرفی شده است. 

 

وی افزود: مدیر‌عامل و اعضای موسسات خیریه بیمارستانی بایستی در زمینه کار خود به صورت حرفه‌ای عمل کنند و از تمام ظرفیت خود در حوزه سلامت استفاده کنند و درگیر مسائل حاشیه‌ای نشوند. 

 

وی خاطرنشان کرد: سلامت در دو مقوله خلاصه می‌شود؛ یکی درمان بیمار و یکی تامین زیرساخت است و کلید موفقیت ما در این امور، وقف زمان و برنامه زمانی است. 

 

وی در ادامه افزود: مهم‌ترین مساله، بحث فرهنگ‌سازی در زمینه امور خیریه است، زیرا کار خیر در استان چند آسیب خیلی جدی دارد که یک عزم استانی می‌طلبد تا در حوزه مدیریت کلان و حوزه مردمی و سازمان‌های مردم‌نهاد به صورت همزمان به آن پرداخته شود. در همین راستا بایستی این دسته آسیب‌ها از جمله عدم اعتماد خیرین و جایگزینی کار عاطفی به جای کار حرفه‌ای را حل کنیم و مبالغی که از طرف خیرین به موسسات خیریه بیمارستانی اهدا می‌شود فقط در حوزه سلامت هزینه شوند.

 

 وی با بیان این‌که موسسات خیریه و سازمان‌های مردم‌نهاد متناسب با خلاقیت و ابتکار عمل خود در ارائه خدمات اجتماعی در جلب نیکوکاران و فعالان اجتماعی موثر هستند، افزود: خیرین سلامت و سازمان‌های مردم‌نهاد به عنوان بازوی قدرتمند نظام سلامت در ارتقای ارائه خدمات به بیماران به خصوص بیماران نیازمند محسوب می‌شوند.

 

دکتر جوروند، مدیر مشارکت‌های مردمی دانشگاه علوم پزشکی ایلام، نحوه اداره موسسات خیریه بیمارستانی را در قالب اسلاید برای حاضرین ارائه کرد و گفت: جلسات هیئت‌مدیره موسسات خیریه بایستی ماهی یک‌بار به دعوت مدیر عامل، با هماهنگی دبیر تشکیل شود. 

 

وی در ادامه بر پاسخ‌گویی کامل موسسات خیریه به مکاتبات اداری در زمان مشخص و لزوم پیگیری جهت ثبت نهایی موسسات خیریه و دریافت مجوز فعالیت تاکید کرد و در پایان به معرفی موسسه «حس مهر» برای خدمات مالی پشتیبان افراد زیر ۱۶ سال نیازمند بستری‌شده در بیمارستان پرداخت.

در پایان کارگاه اعضا در قالب کارگاه و انجام کار گروهی در گروه‌های چند‌نفره نظرات، راهکارها و پیشنهادات خود را در خصوص نحوه جلب مشارکت‌های مردمی، مدیریت و اداره مطلوب موسسات خیریه، توانمندسازی و تقویت جایگاه سازمان‌های مردم‌نهاد و توانمندسازی و تقویت جایگاه موسسات خیریه ارائه دادند.

تصاویر
  • برگزاری کارگاه آموزشی توانمندسازی مدیران عامل و هیئت‌مدیره موسسات خیریه بیمارستانی، سازمان‌های مردم‌نهاد و کارشناسان جلب مشارکت‌های مردمی استان ایلام
ثبت امتیاز