انجام اولین زایمان طبیعی بدون درد در استان ایلام با روش آنتونوکس
امتیاز:
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان دهلران در خصوص انجام این زایمان به روش آنتونوکس اظهار داشت: به یاری خداوند و همت پزشکان متخصص، همزمان با سالروز تولد پزشک شهیر ابوعلی سینا، اولین زایمان طبیعی بدون درد با روش آنتونوکس در بیمارستان شهداء دهلران انجام گرفت.
دکتر شریفی خاطر نشان کرد: این زایمان که با مسوولیت مشترک آقای دکتر محمد حسنی جراح عمومی و آقای دکتر سعیدی متخصص بیهوشی و با همکاری کارشناسان مامایی آن مرکز انجام شد، می تواند گام موثری در استفاده از روش های نوین زایمان بی درد باشد که در نهایت باعث ایجاد رضایت از زایمان طبیعی و کاهش عوارض جدی سزارین همچون خونریزی، عفونت، آمبولی و افزایش مرگ و میر مادران و نوزادان باشد.
وی در ادامه افزود: آنتونوکس مخلوطی از گاز اکسیدنیترو و اکسیژن با غلظت 50% از هر کدام است که در کپسول هایی نگهداری می شود و در تمام مراحل زایمان قابل قابل استفاده است آسان و ایمن است، سریعاً اثر می کند و با قطع مصرف، اثرات آن سریع از بین می رود.
لازم به ذکر است که تا کنون هیچ گونه گزارشی مبنی بر عوارض احتمالی این دستگاه گزارش نشده است.