سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایلام در مصاحبه با مفدا با تشکر از دست اندرکاران حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی، از رشد ۲۱۰ درصدی شرکت کنندگان در جشنواره سیمرغ و ۱۰۰ درصدی در جشنواره قرآن و عترت خبر داد.
به گزارش مفدا ایلام، دکتر محمد کریمیان در این مورد اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی ایلام در سال ۹۷ موفقیتهای بسیار خوبی در زمینه فعالیتهای فرهنگی داشته است و هم در خصوص جشنواره سیمرغ و هم در مورد جشنواره قرآن و عترت موفقیتهای بسیار خوبی داشتیم و این نوید را میدهد که ما میتوانیم دانشگاه علوم پزشکی ایلام را در زمینه مسائل فرهنگی در سطح کشور مطرح کنیم که جای خوشبختی برای ما دارد.
دکتر کریمیان در مورد تعداد شرکت کنندگان در جشنواره سیمرغ عنوان کرد: تعداد ۳۲۸ نفر از دانشجویان، کارکنان و اساتید دانشگاه علوم پزشکی ایلام در دهمین جشنواره بینالمللی سیمرغ شرکت کردند که نسبت به سال گذشته که تعداد ۱۵۶ نفر در نهمین دوره این جشنواره شرکت کرده بودند از رشد ۲۱۰ درصدی برخوردار است.
وی با اشاره به شرکت کنندگان در بخشهای این جشنواره، گفت: در بخش تئاتر که شامل تئاتر صحنهای، نمایشنامهخوانی، نمایشنامهنویسی، استندآپ کمدی و اجرا میباشد ۲۰ اثر به جشنواره دهم ارسال شده است و این آمار در بخش فیلم که شامل فیلم کوتاه داستانی و فیلمنامه نویسی است به ۷ اثر میرسد.
کریمیان با ذکر اینکه بیشترین آثار ارسالی دانشگاه در بخش هنرهای تجسمی است، تصریح کرد: در بخش هنرهای تجسمی که شامل خوشنویسی، طراحی، نقاشی، کاریکاتور، نگارگری، پوستر، عکاسی، پی نما، مصنوعات فلزی و چوبی، فرش و گلیم است تعداد ۷۰۳ اثر را به دبیرخانه جشنواره ارسال کردند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایلام ادامه داد: خوشبختانه امسال در بخش موسیقی که مشتمل بر آواز ایرانی، گروه نوازی سنتی، خوانندگی پاپ و سرود میباشد ۱۲ اثر به دهمین جشنواره فرهنگی و هنری سیمرغ ارسال شده که از لحاظ تعداد اثر، نسبت به سال ۹۷ از رشد تقریباً صد درصدی برخوردار بوده است و همچنین در بخش ادبی که شامل شعر کلاسیک، شعر نو، نثر ادبیشعر و نثر طنز، ترانه، داستان و مقاله است ۲۶۸ اثر به این جشنواره ارسال گردیده است.
دکتر کریمیان در مورد تعداد شرکت کنندگان در بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت هم گفت: تعداد ۱۶۸۲ نفر از دانشجویان، کارکنان و اساتید در این دوره جشنواره شرکت کردهاند که نسبت به سال گذشته که تعداد ۸۵۶ نفر در آن شرکت کرده بودند از رشد تقریباً صد درصدی برخوردار میباشد و ضمن اینکه براساس رتبهبندی کمی شرکت کنندگان در بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت، دانشگاه علوم پزشکی ایلام در بین ۶۴ دانشگاه و دانشکده در جایگاه نهم قرار گرفته است.
وی ادامه داد: در بخش معارف قرآنی ۱۴۶۷ نفر، در بخش آوایی ۹۲ نفر، در بخش پژوهشی ۲۵ نفر، در بخش فناوری ۴ نفر، در بخش هنری ۲۵۹ نفر و در بخش ادبی این جشنواره ۷۰ نفر شرکت کردهاند.
کریمیان تصریح کرد: از همه دست اندرکاران حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی که زحمات زیادی را برای این دو جشنواره متحمل شدهاند و توانستند پرچم دانشگاه علوم پزشکی ایلام را بالا ببرند و باعث اعتلای آن شوند تشکر میکنم.
محمد کریمیان درباره برنامههای این دانشگاه در حوزه فعالیتهای فرهنگی هم گفت: از اهداف ما این است که بر کانونهای فرهنگی تاکید کنیم تا استعدادهای فرهنگی دانشجویان را که خاموش است و در برنامههای دانشگاه مشارکت ندارند را کشف و آنها را در فعالیتهای فرهنگی و برنامههای دانشگاه شرکت دهند.
وی ادامه داد: از نظر من به عنوان سرپرست دانشگاه و همینطور اعضای هیئت رئیسه، سیاست کلی که وجود دارد این است که با وجود محدودیتهای مالی که بخاطر تحریمهای ظالمانه وجود دارد سعی کنیم تا حمایت حداکثری را از فعالیتهای فرهنگی داشته باشیم و تلاش کنیم تا بسترهای جدیدی را در حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی در جهت فعالیتهای جدید دانشجویان ایجاد کنیم تا فعالیتهای قبلی را با شدت بیشتری ادامه دهیم و از هر نظر از لحاظ مادی و معنوی سعی میکنیم که در فعالیتهای فرهنگی دانشگاه حضور فعال داشته باشیم و به حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی کمک کنیم.