X

اخبار

تاریخ انتشار: شنبه 01 تیر 1398
کمیته ترویج زایمان طبیعی در دانشگاه برگزار شد

  کمیته ترویج زایمان طبیعی در دانشگاه برگزار شد

امتیاز: Article Rating

 


 کمیته ترویج زایمان طبیعی با حضور سرپرست دانشگاه، معاونین، مدیران ستادی، روسای بیمارستان های دولتی و خصوصی و متخصصین زنان و زایمان سطح استان در دانشگاه علوم پزشکی ایلام برگزار شد.

 به گزارش خبرنگار وب دا، در ابتدای این جلسه سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایلام ضمن خیر مقدم به حاضران و تقدیر از تلاش های آنان در راه خدمت به مردم گفت: زایمان طبیعی به عنوان اولین انتخاب زنان باردار در طول تاریخ موجب حفظ و تداوم نسل بشر شده است.

دکتر محمد کریمیان افزود: در سال‌های اخیر گسترش اعمال جراحی سزارین در بین زنان متأسفانه جایگاه زایمان طبیعی را تنزل بخشیده است.

وی خاطرنشان کرد: زایمان طبیعی قطعاً به خواست و اراده خداوند متعال و طی فرایندهای مربوطه صورت می‌پذیرد در حالیکه برای انجام اعمال سزارین یک متخصص تصمیم می‌گیرد که چه وقت یک نوزاد به دنیا بیاید.

 سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایلام ضمن تأکید بر فرهنگ‌سازی زایمان طبیعی و تشریح آثار زیانبار سزارین در بین جامعه گفت: هر جا نقص و یا ضعفی در مسیر فرهنگ سازی و ترویج زایمان طبیعی در استان وجود دارد، باید با کمک و مساعدت همدیگر مرتفع گردد.

 در ادامه نیز دکتر بالاوندی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایلام ضمن تأکید بر فرهنگ سازی ترویج زایمان طبیعی، خواستار همکاری و مساعدت هرچه بیشتر مسئولان، متخصصین و همکاران برای کاهش آمار اعمال سزارین متناسب با آمار مورد انتظار از سوی وزارت بهداشت شد.

 در ادامه نیز معاونین و مدعوین این جلسه به بیان مطالبی در راستای ترویج فرهنگ زایمان طبیعی در سطح جامعه و راهکارها و نقطه نظراتی در این رابطه پرداختند.

 گفتنی است که در این ادامه این جلسه روسای بیمارستانهای دولتی و خصوصی، متخصصین زنان و زایمان استان و مسئولین زایشگاه ها به بیان گزارشی از میزان سزارین و زایمان طبیعی در سطح استان پرداختند.

تصاویر
  • کمیته ترویج زایمان طبیعی در دانشگاه برگزار شد
ثبت امتیاز