روابط عمومی در دین مبین اسلام جایگاه ارزنده و ویژه ای دارد
امتیاز:
حجت الاسلام والمسلمین کریمی در ادامه خاطر نشان کرد: اگر به دین اسلام در طول تاریخ آن توجه داشته باشیم، در می یابیم که برای روابط عمومی و اطلاع رسانی از سوی افراد شاخص و سرشناس استفاده شده است و دین اسلام مورد تبلیغ قرار گرفته است.
وی افزود: در صدر اسلام از سوی ائمه و معصومان ما افرادی توانمند انتخاب گردیده بودند تا دین مبین اسلام را به بهترین شکل در میان جامعه تبلیغ نمایند. لذا اگر در گذشته افراد با سختی و مشقت فراوان به منظور تبلیغ و انجام اموری که هم اکنون رسالت روابط عمومی ها را تشکیل می دهد، به جاهای مختلف اعزام می شدند که اکنون با استفاده از ابزار گوناگون از جمله رسانه ها، اینترنت، جراید و...فعالیت ها قدری اسان تر شده و فاصله های موجود نیز برداشته شده است.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان مهران ابراز نمود: یکی از رسالت های دستگاه های دولتی و دیگر نهادها این است که باید توجه بیشتر و مضاعفی به روابط عمومی ها و جایگاه آنان بشود تا بتوان عملکرد و وظایف آنان را در میان ادارات و جامعه نهادینه شود.
وی به حجم استفاده از تبلیغات سوء علیه کشورهای اسلامی از جمله کشورمان از سوی دشمنان اشاره کرد و گفت: استفاده از تبلیغات سوء علیه کشورهای اسلامی از جمله کشورمان و اخیراً سوریه از سوی دشمنان در جهت مبارزه با اسلام است که بالاترین سطح منفی و سوء تبلیغات از طریق رسانه های بزرگ و شبکه های مختلف انجام می شود.
حجت الاسلام والمسلمین کریمی ابراز داشت: اهمیت روابط عمومی تا آنجاست که حتی در خانواده ها نیز روابط عمومی خوب و مثبتی برقرار باشد تا استحکام خانواده ها حفظ گردیده و از سست شدن روابط بین فردی در میان خانواده جلوگیری شود.