X

اخبار

تاریخ انتشار: دوشنبه 15 مهر 1392
نان‌هايي که از آرد سبوس‌دار تهيه مي‌شوند، سالم‌ترين نان‌ها هستند

  نان‌هايي که از آرد سبوس‌دار تهيه مي‌شوند، سالم‌ترين نان‌ها هستند

امتیاز: Article Rating

یزدان بخش پور نصرت ادامه داد: نان‌هايي که از آرد سبوس‌دار تهيه مي‌شوند و با خمير مايه و بدون استفاده از جوش شيرين عمل‌آوري مي گردند و با حرارتي ملايم، يکنواخت و شعله غيرمستقيم مي پزند، سالم‌ترين نان‌ها هستند.
 وی خاطر نشان کرد: نان در واقع محصولی است که از پختن خمیر تخمیر یافته آرد گندم ، جو ،... به دست می آید که لازم است فرآیند تخمیر در آن به وسیله مخمر صورت گرفته باشد.
پور نصرت در ادامه به ویژگیهای نان خوب اشاره نمود و افزود: یک نان خوب ظاهری مناسب داشته ، کاملا پخته و برشته و سطح آن سوخته نبوده و دارای طعم و مزه خوشایند و بوی مطبوع ناشی از تخمیر است و طعم و مزه فلزی ناشی از مصرف جوش شیرین را ندارد. همچنین یک نان خوب باید بافتی مناسب ، نرم ، و یکنواخت ناشی از خمیر عمل آوری شده یا خمیر مایه داشته باشد و قابلیت برش پذیری آن مطلوب باشد.
وی با بیان این که مزایای نان های سبوس دار بسیار مهم و ارزشمند است، اظهار داشت: خوردن نان سبوس دار ضریب ابتلاء به دیابت را 50 % کاهش می دهد و کاهش قند و چربی خون ، پیشگیری از سوء تغذیه ، رسوب زدائی از جداره های روده و معده از مواد سمی و آلودگی های غذایی ، خنثی سازی مواد سرطانزا در بدن، جلو گیری از جذب اسید های صفراوی ، جلو گیری از یبوست ، پیشگیری از دیابت ، پیشگیری از پوکی استخوان ، پیشگیری از کم خونی ، پیشگیری از چاقی از مزایای استفاده از نان سبوس دار است.


 

تصاویر
  • نان‌هايي که از آرد سبوس‌دار تهيه مي‌شوند، سالم‌ترين نان‌ها هستند
ثبت امتیاز