برگزاری کارگاه آموزشی و هماهنگی بینبخشی و تبیین برنامه سیستم نظام ارجاع و پرونده الکترونیک سلامت در چرداول
امتیاز:
به همت واحد گسترش شبکه بهداشت ودرمان شهرستان چرداول، کارگاه آموزشی و هماهنگی بینبخشی و تبیین برنامه سیستم نظام ارجاع و پرونده الکترونیک سلامت برگزار شد.
کارشناس مسئول واحد گسترش شبکه بهداشت و درمان شهرستان چرداول در این رابطه گفت: این کارگاه با محوریت موضوعاتی همچون فرایند ارجاع و سطوح ارجاع - نحوه نوبت دهی و ارجاع از سطح یک به سطح دو بدون نوبت دهی و با نوبت دهی بر اساس سامانه سیب - مزیت فرایند ارجاع الکترونیک و سیستم نوبت دهی نسبت به ارجاع کاغذی - دستورالعمل پزشک خانواده و سامانه سیب در موارد مرتبط با حضور دهیاران بخش های مرکزی ، شباب و زاگرس در محل سالن مرکز آموزش بهورزی و بازآموزی برنامه های سلامت شهرستان چرداول برگزار شده است.
مهندس کیوان علی مدد ادامه داد: تکریم بیمار، جلوگیری از سرگردانی ، صرفه جویی در وقت و هویت بخشیدن به جایگاه پزشک خانواده از اهداف اجرای نظام ارجاع و پرونده الکترونیک سلامت است.
وی با اشاره به رویکرد دولت در خصوص الکترونیکی شدن بسیاری از حوزه های خدماتی در سطح کشور ، راه اندازی سیستم نظام ارجاع و پرونده الکترونیک سلامت را موجب دستیابی بیشتر و توسعه عدالت دسترسی به خدمات در جامعه دانست.
مهندس علی مدد در ادامه این بحث گفت: اجرای برنامه ای با این حجم وگستردگی نیازمند همکاری کلیه دستگاهها ، سازمان ها و نهادهای دولتی و غیردولتی در سطح شهرستان می باشد تا شاهد اجرای هرچه بهتر آن در سطح جامعه باشیم .