تشدید فعالیت های نظارتی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان چرداول براماکن تهیه و عرضه موادغذایی در مسیر تردد زوار اربعین حسینی
امتیاز:
سرپرست شبکه بهداشت ودرمان شهرستان چرداول گفت: باتوجه به عزیمت خیل مشتاقان کربلای معلی و لزوم ارائه خدمات بهداشتی و درمانی و سلامت زائرین اربعین حسینی ، شبکه بهداشت ودرمان شهرستان چرداول با توجه به رسالت خود ، اقدام به تشدید نظارت ها بر اماکن تهیه و عرضه مواد غذایی مسیر تردد زوار نموده که با توجه به اهمیت موضوع، امام جمعه محترم شهرستان حجت الاسلام امرایی، آقای دکتر یگانه فرماندار شهرستان و هیئت همراه، تیم های نظارتی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان چرداول را همراهی نمودند.
مهندس صیدی سرپرست شبکه بهداشت ودرمان شهرستان چرداول درباره تمهیدات بهداشتی وتوصیه های لازم در ایام راهپیمایی اربعین حسینی افزود: در مبحث بهداشت محیط در ایام راهپیمایی اربعین حسینی دو مقوله بهداشت آب آشامیدنی و سلامت مواد غذایی اهمیت زیادی دارد که کارشناسان بهداشت محیط شهرستان به صورت شبانه روزی ، در حال ارزیابی و نظارت از اماکن و مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی برای خدمت رسانی به زائرین هستند .
وی تصریح نمود: در این بازرسیها تمامی رستوران ها ، مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی ، کبابی ها ، قصابی ها و ... توسط گشت های مشترک بازرسی شامل تیم هایی از شبکه بهداشت ودرمان ، اجرائیات ، دامپزشکی ، سازمان صمت و ... مورد بازدید و بررسی قرار میگیرند .
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان چرداول خاطر نشان کرد: تمامی اقدامات بهداشتی در بازرسی و نظارت از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی بر اساس قانون اصلاح ماده ۱۳ مواد خوراکی، آشامیدنی ، آرایشی، بهداشتی و شیوهنامهها و دستورالعملهای مربوط به آن انجام میشود و شبکه بهداشت ودرمان شهرستان چرداول در مقابل خطراتی که سلامت زائرین را تهدید می کند، مسئول است و درصورت مشاهده تخلف های بهداشتی، بدون اغماض برخورد قانونی انجام می شود .
مهندس صیدی بازدید از آشپزخانه های موکب ها را مورد تاکید قرار داد و کلرزنی تانکرهای آب آشامیدنی و آموزش مسئولین موکب ها از دیگر اقدامات کارشناسان بهداشتی در این ایام برشمرد .
سرپرست شبکه بهداشت ودرمان شهرستان چرداول در پایان سخنان خود یادآور شد: از زائرین محترم تقاضا داریم در صورت مشاهده تخلفهای بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در طول شبانه روز با سامانه ۱۹۰ تماس بگیرند .
شایان ذکر است در این ایام، اماکن عمومی در مسیرتردد زائران، موکب ها و ایستگاه های صلواتی ، اماکن بین راهی ، محل اسکان زوار ، مراکز پخت غذا ، منابع تامین آب ، مخازن ذخیره آب شرب ، تاسیسات رفاهی و سرویس های بهداشتی توسط کارشناسان بهداشت محیط شهرستان به طور مستمر بازدید می شوند .