کارگاه آموزشی ویژه مسئولین فنی واحدهای تولیدی در دو روز 13و 14 آبان ماه از ساعت 8.30 صبح تا ساعت 15 توسط مدیریت آزمایشگاه کنترل غذا و دارو برگزار شد
امتیاز:
این کارگاه دو روزه آموزشی برای اولین بار طی 10 سال اخیر به شکل جامع برای کلیه مسئولین فنی بعنوان"دوره الزامی عمومی" با شرکت 53 مسئول فنی از کارخانجات و کارگاه های تولیدی برگزار گردید.
دکتر مهتاب شاهماری معاون غذا و دارو ضمن تشریح جایگاه و موقعیت مسئولین فنی در واحدهای تولیدی، به اهمیت نقش علمی و کاربردی کارکنان و کارشناسان متعهد و با انگیزه در تمامی سازمان ها اعم از دولتی و خصوصی پرداختند و به نقش مسئولین فنی در موفقیت واحدهای تولیدی و توسعه صنعت و کسب رضایتمندی مشتریان اشاره نمودند.
در ادامه با حضور مدیر آزمایشگاه خانم مهندس رنجبر، طی دو روز متوالی برحسب نیاز سنجی صورت گرفته از قبل، مباحث زیر توسط پرسنل آزمایشگاه ارایه گردیدند:
آموزش روش آزمونهای شیمیایی در واحدهای مختلف تولیدی بر حسب هر محصول، آموزش نحوه نامه نگاری واحدهای تولیدی و پاسخگویی به مکاتبات معاونت غذا و دارو، تشریح الزامات و دستورالعمل عملیات خوب آزمایشگاهی در واحدهای تولیدیGLP(good laboratory practice)، تشریح روش آزمونهای میکروبیولوژی در مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی همراه با ارایه فیلم عملی و بررسی مشکلات مسئولین فنی در خصوص رفع نواقص
جهت رفع نیازهای آموزشی مسئولین فنی و همچنین بهبود کیفیت محصول تولیدی استان،مصوب گردید سالانه 2 بار دوره های آموزشی مرتبط با ایزو و کنترل محصولات ویژه مسئولین فنی توسط مدیریت آزمایشگاه برگزار گردد.