X

اخبار

تاریخ انتشار: شنبه 16 آذر 1398
‍ نشست خبری با اصحاب رسانه و مطبوعات اطلاع رسانی و آگاهی بخشی در خصوص آنفلوآنزا در مرکز بهداشت استان برگزار شد

  ‍ نشست خبری با اصحاب رسانه و مطبوعات اطلاع رسانی و آگاهی بخشی در خصوص آنفلوآنزا در مرکز بهداشت استان برگزار شد

امتیاز: Article Rating


نشست خبری با اصحاب رسانه و مطبوعات اطلاع رسانی و آگاهی بخشی در خصوص آنفلوآنزا در مرکز بهداشت استان با حضور معاون بهداشتی، معاون غذا و دارو، معاون فرهنگی و رسانه‌ای فرهنگ و ارشاد اسلامی، مدیر روابط عمومی دانشگاه و اصحاب رسانه و خبرگزاری‌ها برگزار شد.

به گزارش خبرنگار وب دا، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام در ابتدای این نشست ضمن خیرمقدم به اصحاب رسانه و مطبوعات استان با اشاره به اینکه از زمان شروع موج جدید آنفلوانزا تاکنون ۲۵۰ نفر در استان مبتلا به آنفولانزا شده اما هیچ بیماری بر اثر این ویروس فوت نشده، گفت: بیمارستان شهید مصطفی خمینی(ره) شهر ایلام برای رسیدگی به این بیماران تجهیز شده است.

دکتر جمیل صادقی فر اظهار داشت: این بیماری هر ساله شیوع دارد اما امسال با توجه به تغییر ماهیت ویروس شدت گرفته است و با این وجود جای هیچ نگرانی برای درمان آن در سطح کشور وجود ندارد.

وی افزود: ️امسال برای جلوگیری از بروز هرگونه مشکل در زمینه توزیع واکسن از شهریور تا پایان مهرماه در سراسر کشور واکسن آنفوانزا توزیع شده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام با بیان اینکه آمار فوتی آنفولانزا در کشور ۵۶ نفر بوده است، گفت: نمونه گیری میکروبی در کشور برای سه گروه از بیماران شامل مادران باردار مشکوک به بیماری، افراد فوت شده با علائم این بیماری و افرادی که با علائم شدید آنفولانزا بستری شده اند، الزامیست.

صادقی فر تاکید کرد: تزریق واکسن برای افراد جهت پیشگیری از بروز این بیماری باید اوایل فصل سرما صورت گیرد، چرا که اوج تاثیرگذاری واکسن آنفولانزا بعد از ۲ ماه است.

وی یادآور شد:️ از علائم آنفولانزا می توان به تب بالای ۳۹ درجه ، سردرد، ضعف و درد عضلانی اشاره کرد که شباهت هایی با سرماخوردگی دارد ولی شدت علائم در آنفلوآنزا بیشتر است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام تصریح کرد: شهروندان از روبوسی و دست دادن با افراد مشکوک به آنفولانزا خودداری و بهداشت فردی را رعایت کنند.

دکتر صادقی‌فر افزود: به منظور تسهیل در بستری بیماران، فضایی مناسب برای بیماران مبتلا به آنفلوانزا در بیمارستان شهید مصطفی خمینی ایلام با ۱۲ تخت ایجاد شده است و امیدواریم شدت این بیماری که ۱۰ روز دیگر است بخوبی و بدون هیچ مشکلی پایان یابد.

دکتر صادقی فر در خاتمه سخنان خود یادآور شد: دانشگاه علوم پزشکی و مراکز درمانی بدون همراهی اصحاب رسانه و فضای مجازی قادر به اطلاع رسانی کامل برای پیشگیری و انتقال توصیه های بهداشتی نیستند و امیدواریم در این راستا رسانه نقش بی بدیل خود برای اطلاع رسانی به نمایش بگذارند.

معاون دارو و غذا دانشگاه علوم پزشکی ایلام نیز در این نشست گفت: آنفولانزا یک بیماری واگیردار است که باعث عفونت دستگاه تنفسی شده و با علائم شدیدی همراه است.

دکتر مهتاب شاهماری اظهار داشت: فصل سرما تشدید کننده این بیماری و انواع مختلف آن است و باعث ایجاد عفونت حاد دستگاه تنفسی، سردرد ناگهانی، درد ماهیچه، تب شدید و بی‌حالی بدن می‌شوند.

وی افزود: سال گذشته کمبودهایی در زمینه دارویی این بیماری وجود داشت اما امسال این کمبودها رفع شده و هیچ نگرانی برای شهروندان وجود ندارد.

دکتر شاهماری در خصوص نیروهای خدمت رسان در مراکز درمانی نیز گفت: یکی از مهمترین نکات حوزه معاونت در مورد ایمنی فردی کارکنان مراکز دولتی است که دانشگاه علوم پزشکی اقدامات مناسب در این زمینه را انجام داده است.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایلام یادآورشد: دانشگاه علوم پزشکی استان دارای ۶ هزار کارمند است و با توجه به اینکه نمی توان این جمعیت را پوشش داد تعداد یک هزار و ۷۰۰ نفر از کارکنانی که بطور مستقیم با بیماران درگیر هستند واکسینه شده اند.

در ادامه نیز اصحاب رسانه و مطبوعات استان به بیان دیدگاهها و نقطه نظرات خود در رابطه با موضوعات مطروحه پرداختند.
تصاویر
  • ‍ نشست خبری با اصحاب رسانه و مطبوعات اطلاع رسانی و آگاهی بخشی در خصوص آنفلوآنزا در مرکز بهداشت استان برگزار شد
ثبت امتیاز