جلسه ڪار گروه سلامت و امنیت مواد غذایی با محوریت ڪنترل و پیشگیری از بیماری آنفلوانزا در شهرستان چرداول برگزار شد
امتیاز:
نشست شورای سلامت و امنیت مواد غذایی با محوریت پیشگیری از بیماری آنفلوانزا با حضور الیاس فتاحی فرماندار شهرستان چرداول ، مهندس عدنان صیدی سرپرست شبڪه بهداشت ودرمان ، مهندس محسن صادقی معاونت بهداشتی ، بخشداران شهرستان ،ڪارشناسان و مسئولین ادارات ذیربط در محل سالن اجتماعات فرمانداری شهرستان چرداول برگزار شد .
مهندس عدنان صیدی در این جلسه با تأڪید بر ضرورت همڪاری بین بخشی بین ادارات شهرستان برای رفع مشڪلات بهداشتی و تقویت سلامت عمومی اظهار داشت: با برنامه ریزی و سیاست گذاری صحیح واصولی می توان، از بسیاری از عواملی ڪه سلامت عمومی جامعه را به خطر می اندازد پیشگیری ڪرد .
سرپرست شبڪه بهداشت ودرمان شهرستان چرداول بر رعایت الزامات پیشگیرانه توسط خانواده ها و گروه های حساس تاڪید و تصریح ڪرد: ویروس آنفلوآنزا خطری جدی برای بهداشت و سلامت است، می طلبد با برنامه ریزی و آموزش همگانی در جهت رعایت بهداشت فردی در منزل، محل ڪار و مدارس از شیوع این بیماری پیشگیری ڪرد.
وی درادامه اظهار داشت: افراد ، اصول بهداشتی از جمله پوشاندن دهان و بینی با دستمال ڪاغذی در هنگام سرفه و عطسه، شستشوی مڪرر دست ها با آب و صابون، خودداری از تماس دستهای آلوده با چشم ها و بینی و دهان و پرهیز از تماس نزدیڪ (ڪمتر از یڪ متر) با افراد بیمار را رعایت ڪنند.
سرپرست شبڪه بهداشت ودرمان شهرستان چرداول خاطر نشان ڪرد: با توجه به شیوع بیماری آنفلوانزا ، ادارات ، نهادها و سازمان ها در فراهم نمودن زیر ساخت های آموزشی از جمله نصب بنرها برای آموزش همگانی می توانند در ڪنترل بیماری نقش مؤثری داشته باشند.
شایان ذڪر است در این نشست سایر اعضاء جلسه به طرح نقطه نظرات و راهڪارهاواقدامات مربوطه پرداختند.