کرسی آزاد اندیشی همکلاسی «تأثیر رابطه دوستی دختر و پسر در آینده آنها»برگزار شد
امتیاز:
به گزارش خبرنگار وب دا از ایلام، کرسی آزاد اندیشی همکلاسی با موضوع «تأثیر رابطه دوستی دختر و پسر در آینده آنها» با حضور حجت الاسلام و المسلمین خوش باور مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی ایلام در دانشکده پیراپزشکی این دانشگاه برگزار گردید.
در ابتدا مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی ایلام ضمن خوش آمد گویی به دانشجویان در خصوص روابط بین دختر و پسر و منتهی شدن آن به ازدواج اظهار داشت: طی چند سال اخیر، دوستیهای خیابانی در بین جوانان رواج بسیاری پیدا کرده و به تبع آن تمایل جوانان به ازدواجهای فامیلی و رعایت سنتهای خانوادگی بسیار کمرنگتر شده است.
حجت الاسلام و المسلمین خوش باور در ادامه این مبحث افزود: جوانان با این عقیده که با داشتن یک رابطه شاید نهچندان طولانی نسبت به همسر آینده خود شناخت کافی پیدا کردهاند تن به ازدواج با وی میدهند و در این میان بسیاری مواقع دیده شده که خانوادهها نیز به دلیل وجود علاقه میان جوانان بدون در نظر گرفتن تضاد فرهنگی، طبقاتی و یا حتی اعتقادی و بدون در نظر گرفتن شناخت کافی از یکدیگر به ازدواج فرزندان خود رضایت میدهند غافل از آنکه شاید دختر و پسر شرایط کافی و حتی شرایط سنی و معیارهای لازم برای داشتن یک زندگی مشترک را نداشته باشند.
وی خاطر نشان نمود: با شروع زندگی مشترک، بین دختر و پسری که پیش از ازدواج با هم دوست بودند، تفاوتهای فرهنگی و طبقاتی بروز میکند و خانوادههای آنان فشار زیادی به دو طرف تحمیل میکنند. در این شرایط وضعیت دختر و پسر نسبت به پیش از ازدواج تفاوت بسیاری پیدا میکند.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی ایلام افزود: برخی افراد در دوران جوانی بدون توجه به ارزشهای خانواده و ملاحظات لازم برای یک ازدواج موفق و فقط برای ارضای نیازهای خود با جنس مخالف روابط دوستی برقرار میکنند و معمولا پسران برای وقتگذرانی طرح دوستی میریزند.
وی درباره راههای تغییر این وضعیت، بیان کرد: لازم است مجموعهای از تغییرات به وجود آید، بطوریکه هم خانوادهها به تربیت فرزندان توجه بیشتری کنند، هم کتابهای درسی تعلق و تعهد را از طریق هویتپذیری به کودکان آموزش دهند و هم اولیای مدرسه در زمینه تقویت این موارد عمل کنند.
خوش باور در پایان سخنان خود یادآوری کرد: اگر تمام زیرساختها اصلاح شود و الگوهای موجود در جامعه بدرستی عمل کنند، در آینده کمتر شاهد روابط خارج از محدوده ازدواج خواهیم بود، البته دستیابی به این اهداف ایدهآل گرایانه است که در حال حاضر امیدی به دستیابی به آنها نیست.
در ادامه این مراسم دانشجویان در قالب دو گروه موافق و مخالف به بیان دیدگاه های خود پرداختند.