کارگروه سلامت و امنیت غذایی در شهرستان بدره
امتیاز:
کارگروه سلامت و امنیت غذایی به ریاست مهندس تیرافکن معاون فرماندار و حضور دکتر نصرت الله همتی سرپرست شبکه بهداشت و درمان بدره و کارشناسان بهداشتی و همچنین کلیه اعضاء کارگروه در محل سالن جلسات فرمانداری شهرستان بدره برگزارشد.
مهمترین موضوعات و دستور کار جلسه سه موضوع طرح و بررسی شد
۱- بیماری کرونا ویروس و راههای پیشگیری از آن .
۲- مسائل مربوط به کمیته پسماند شهرستان .
۳- بررسی وضعیت کنترل کیفی آب آشامیدنی مناطق شهری و روستایی شهرستان .