جشن گرامیداشت روز زن و مقام مادر در مرکز بهداشت استان برگزار گردید
امتیاز:
به مناسبت گرامیداشت میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن، معاون بهداشتی دانشگاه با همراهی معاون اجرایی و کارکنان این حوزه در نشستی صمیمانه از بانوان شاغل در معاونت بهداشتی تجلیل به عمل آوردند.
دکتر جمیل صادقی فر، معاون بهداشتی دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت استان در این نشست ضمن تبریک سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) به جایگاه مقام رن در دین اسلام اشاره کرد و افزود: هیچ دینی به اندازه دین اسلام به مقام زن اهمیت نداده و مقام زنان در دین اسلام جایگاه ویژه ای دارد.
دکتر صادقی فر افزود: بنده بر این باورم که توجه به مسائل بانوان در حوزه های مختلف سبب می شود تا این جمعیت کیفی و تاثیرگذار در جامعه راه تعالی خود را بیابند.
وی خاطر نشان کرد: توانمندی و تاثیر گذاری زنان در جامعه در حدی است که اگر بخواهیم کاری در جامعه نهادینه شود باید از جامعه زنان شروع کنیم.
دکتر پورمنتی، معاون اجرایی مرکز بهداشت استان پس از تبریک روز زن و مادر با اشاره به مسئولیت خطیر بانوان در امر تربیت فرزندان اظهار داشت: مادران ایرانی با الگو قرار دادن سیره و زندگی حضرت فاطمه (س) توانستند فرزندانی تربیت کنند که در رخدادها و مقاطع مختلف موجب سربلندی و سرافرازی ایران اسلامی شوند.
وی در ادامه افزود: بانوان با دارایت و با تفکیک وظیفه مادری و همسری از مسئولیت های اجتماعی و با مدیریت کردن امور، وظایف خود را به بهترین صورت ممکن انجام می دهند.
در ادامه بانوان حاضر در جلسه به بیان انتظارات، نظرات و دیدگاه های خود پرداختند.
گفتنی است در پایان این نشست با اهداء لوح و شاخه گل از بانوان شاغل در معاونت بهداشتی تجلیل به عمل آمد.