X

اخبار

تاریخ انتشار: چهارشنبه 20 اردیبهشت 1391
اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی کشور صاحب رتبه بهداشتی می شوند

  اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی کشور صاحب رتبه بهداشتی می شوند

امتیاز: Article Rating

دکتر غلامی اضافه کرد:مبنای رتبه دهی به این مراکز براساس بازدید مستمر کارشناسان بهداشت محیط سراسر کشورتعیین می شود. که این رتبه ها بر طبق اصول شامل وضعیت بهداشت محیط  مکان عرضه ،و توزیع مواد غذایی ،وضعیت رعایت بهداشت فردی متصدیان ، و وجود پروانه کار و ساخت بهداشتی مکان به آنها ارائه می شود .دکتر صید رضا غلامی اضافه کرد :با اجرای این طرح تمامی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی کشور با نظارت بیشتر کارشناسان بهداشت محیط کنترل می شوند که گامی موثر برای جلوگیری از هدر رفتن منابع انسانی و مالی مردم و متصدیان این اماکن است. وی ادامه داد :براساس این طرح عظیم نظارت کارشناسان مراکز بهداشتی سراسر کشور تشدید می شود و آنان بیش از پیش ملزم به کنترل این مراکز هستند.

تصاویر
  • اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی کشور صاحب رتبه بهداشتی می شوند
ثبت امتیاز