X

اخبار

تاریخ انتشار: یکشنبه 21 اردیبهشت 1399
‍ نظارت وپایش از مراکز تهیه وتوزیع مواد غذایی و اماکن عمومی و کارگاههای جوشکاری و آلومینیوم سازی و تعویض روغن در شهرستان هلیلان انجام شد

  ‍ نظارت وپایش از مراکز تهیه وتوزیع مواد غذایی و اماکن عمومی و کارگاههای جوشکاری و آلومینیوم سازی و تعویض روغن در شهرستان هلیلان انجام شد

امتیاز: Article Rating



به منظور حفظ و ارتقای سلامت شهروندان و ارتقای سطح سلامت مواد غذایی، اماکن عمومی و همچنین پایش طرح فاصله گذاری هوشمند ، کارشناسان بهداشت محیط و حرفه ای شبکه بهداشت و درمان شهرستان هلیلان با همراهی نماینده فرمانداری و اصناف از مراکز تهیه وتوزیع مواد غذایی و اماکن عمومی شامل :" فروشگاه های عرضه مواد غذایی ، سوپرمارکت ، قصابی و کارگاههای جوشکاری و آلومینیوم سازی و تعویض روغن ... " بازدید به عمل آوردند.

علی امامعلی پور و مختار مینایی کارشناسان بهداشت محیط و حرفه ای شبکه بهداشت ودرمان شهرستان هلیلان هدف از این بازرسی ها را تامین حفظ و ارتقای سطح سلامت جامعه عنوان کردند و همچنین بر رعایت طرح فاصله گذاری هوشمند اصناف ، نظارت و پایش عرضه مواد غذایی در فروشگاه ها از لحاظ شرایط نگهداری مواد غذایی به ویژه محصولات پروتئینی، رعایت بهداشت فردی کارکنان، فضای فیزیکی ، لوازم و تجهیزات محیط کار تاکید کردند.
در این بازدید 12 کیلو گرم مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته جمع آوری شد.همچنین آموزشهای لازم در حوزه بهداشت محیط و حرفه ای به کلیه اصناف داده شد.
تصاویر
  • ‍ نظارت وپایش از مراکز تهیه وتوزیع مواد غذایی و اماکن عمومی و کارگاههای جوشکاری و آلومینیوم سازی و تعویض روغن در شهرستان هلیلان انجام شد
ثبت امتیاز