جلسه بررسی شاخص های برنامه ای و عملکردی گروه بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت استان برگزار شد
امتیاز:
جلسه بررسی شاخص های برنامه ای و عملکردی گروه بهبود تغذیه جامعه با حضور معاون بهداشتی دانشگاه، معاونین اجرایی و فنی و رئیس و کارشناسان گروه بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت استان برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر جمیل صادقی فر، معاون بهداشتی دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت استان بر آموزش و توجیه نیروهای تغذیه جدیدالاستخدام شهرستان های بدره، چرداول، سیروان و ملکشاهی با برنامه ها و اهداف تعیین شده و نظارت بر فعالیت آن ها با هماهنگی مدیران و معاونین بهداشتی شبکه های بهداشت و درمان تابعه تاکید نمود.
در ادامه جلسه ضمن بررسی شاخص های برنامه ای و عملکردی و برنامه عملیاتی گروه در سال 99 و پس از آسیب شناسی و تجزیه و تحلیل نقاط قوت و ضعف برنامه توسط معاون بهداشتی و معاونین اجرایی و فنی مرکز بهداشت استان، راهکارها و پیشنهادات فنی و علمی ارائه گردید و مقرر شد مدیر و کارشناسان گروه نسبت به پیگیری و اجرای برنامه ها در سطح استان مبادرت نمایند.