X

اخبار

تاریخ انتشار: چهارشنبه 21 خرداد 1399
‍ جلسه بررسی سند ملی پیشگیری و کنترل بیماری‌های غیرواگیر در دانشگاه برگزار شد

  ‍ جلسه بررسی سند ملی پیشگیری و کنترل بیماری‌های غیرواگیر در دانشگاه برگزار شد

امتیاز: Article Rating

با حضور رئیس دانشگاه، معاونین آموزشی، بهداشتی، تحقیقات و فناوری، درمان، فرهنگی و دانشجویی، رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه، مدیر روابط عمومی، رییس مرکز مشارکتهای اجتماعی دانشگاه، مشاور رییس دانشگاه در امور بانوان، متخصصین، کارشناسان مبارزه با بیماریهای غیرواگیر و سایر اعضاء؛ جلسه بررسی سند ملی پیشگیری و کنترل بیماریهای غیر واگیر در دانشگاه علوم پزشکی ایلام برگزار شد.

به گزارش خبرنگار وب دا، در ابتدای این جلسه رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام ضمن تقدیر از زحمات و تلاش‌های دست‌اندرکاران مقابله با بیماری‌های واگیر در سطح دانشگاه اظهار کرد: بیماری‌های غیر واگیر و مزمن یکی از اصلی ترین عوامل مرگ و میر و ناتوانی ها در دنیای امروز محسوب می گردند.

دکتر محمد کریمیان افزود: در زندگی امروز و سبک جدید آن شامل تغذیه ناسالم، مصرف دخانیات، کم تحرکی، چاقی، آلودگی‌های هوا و ژنتیک افراد و .... در ابتلا به بیماریهای غیرواگیر تاثیر جدی و محوری دارند.

وی خاطرنشان کرد: ضرورت توجه همه جانبه به بیماری‌های غیر واگیر و در راستای پیشگیری و کنترل این بیماری ها؛ باعث گردیده که در سطح ملی برای مقابله با این بیماریها و کاهش ابتلای افراد در جامعه به آنان، سند ملی پیشگیری و کنترل بیماریهای غیر واگیر تدوین گردد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام ابراز کرد: پیشگیری و کنترل بیماری‌های غیرواگیر در استان و کاهش ابتلای افراد در جامعه به آنان؛ نیازمند تلاش و اهتمام دست اندرکاران این حوزه و آگاهی‌بخشی به مردم در جهت خطرات و نتایج ابتلای به این بیماری ها است.

دکتر کریمیان در ادامه سخنان خود یادآورشد که در عرصه تحقق اهداف و برنامه های سند ملی پیشگیری و کنترل بیماریهای غیرواگیر در سطح استان؛ با بهره‌گیری از ظرفیت‌های استان و همکاری سایر دستگاههای مربوطه و استفاده از توان و ظرفیت رسانه ها به عنوان پل ارتباطی مسئولان و دست‌اندرکاران حوزه سلامت با مردم؛ می‌توان این آگاهی‌ها را به جامعه منتقل کرد.

در ادامه این جلسه نیز معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام با اشاره به اینکه تحقق اهداف سند ملی پیشگیری و کنترل بیماری‌های غیرواگیر در سطح استان باید از تمامی ظرفیت‌ها استفاده کنیم، ابراز کرد: معاونت بهداشتی دانشگاه به تنهایی نمی‌تواند در این عرصه توفیقی به دست آورد و در این راستا نیازمند همکاری، تعامل و استفاده از ظرفیت و پتانسیل سایر معاونت ها و حوزه های دانشگاه خواهد بود.

دکتر جمیل صادقی فر در ادامه سخنان خود به تشریح مطالبی در رابطه با میزان مرگ و میر افراد مبتلا به بیماری های غیرواگیر در سطح دنیا، کشور و استان پرداخت و در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد که در ایام شیوع بیماری کرونا در سطح استان؛ بیشترین آمار مرگ و میر مبتلایان به کرونا مربوط به افراد دارای بیماری‌های زمینه‌ای بوده که نشانگر آسیب‌پذیری این بیماران در مقابل بیماری کرونا است.

در ادامه این جلسه نیز دکتر افسرده معاون فنی مرکز بهداشت استان به ارائه گزارشی از آمار و اقدامات این حوزه در سطح استان در رابطه با پیشگیری و کنترل بیماریهای غیر واگیر پرداخت.

همچنین در بخش دیگری از این جلسه خانم پورنجف مسئول واحد مبارزه با بیماریهای غیر واگیر مرکز بهداشت استان به ارائه گزارشی از محتوا و اهداف سند ملی پیشگیری و کنترل بیماریهای غیر واگیر پرداخت.

گفتنی است که در ادامه این جلسه معاونین و مدیران ستادی و کارشناسان حوزه‌های مختلف حاضر در جلسه ضمن بیان دیدگاهها و نقطه نظرات خود در رابطه با موضوعات مطروحه؛ به ارائه پیشنهادات و مطالبی در رابطه با نحوه اجرای سند ملی پیشگیری و کنترل بیماریهای غیر واگیر در سطح استان و تحقق اهداف و برنامه های مربوط به آن پرداختند.
تصاویر
  • ‍ جلسه بررسی سند ملی پیشگیری و کنترل بیماری‌های غیرواگیر در دانشگاه برگزار شد
ثبت امتیاز