کارگاه آموزشی اصناف ویژه بستنی فروشی ها توسط مدیریت آزمایشگاه کنترل غذا و دارو و بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان ایلام در اتاق اصناف برای 27 نفر از متصدیان برگزار گردید
امتیاز:
🔸با توجه به گرم شدن هوا و شروع فصل تابستان، عدم رعایت بهداشت مواد اولیه(فرمولاسیون)، شرایط تهیه، نگهداری و توزیع ، این فراورده می تواند به انواع میکروارگانیسم ها و باکتریهای بیماری زا آلوده شود و سلامت مصرف کننده را به خطر اندازد همچنین با توجه به شیوع کرونا ویروس در سطح جامعه و انتقال آن از طریق مواد غذایی، کلیه موارد بهداشتی از تولید تا توزیع، نحوه استریل تجهیزات، رعایت بهداشت فردی، استفاده از محلولهای ضدعفونی کننده جهت سطوح و دستها و رعایت پروتکل مربوطه آموزش داده شد.
🔸با توجه به اینکه بستنی به شکل سنتی تهیه می گردد هر ساله در فصل تابستان در آزمایشگاه معاونت غذا و دارو مورد بررسی قرار می گیرند و با متخلفین صنفی دارای آلودگی از طریق معرفی به مراکز قضایی توسط مرکز بهداشت شهرستان برخورد خواهد شد.
🔸عدم رعایت هر کدام از موارد فوق، امکان آلودگی به پاتوژنهای بیماری زا از قبیل استافیلوکوکوس کواگولاز مثبت و انتروباکتریاسه را افزایش خواهد داد.
🔸در پایان مقرر گردید نکات ارایه شده توسط متصدیان رعایت شود و نمونه برداری از بستنی ها توسط کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان به شکل رندوم طبق روشهای صحیح نمونه برداری انجام گردد و در اسرع وقت با رعایت زنجیره سرد جهت انجام آزمایشات به مدیریت آزمایشگاه کنترل غذا و دارو ارسال گردند.
🔸این دوره آموزشی به شکل مدون و مشترک با همکاری اتاق اصناف ، مرکز بهداشت شهرستان و معاونت غذا و دارو در شهر ایلام برگزار گردید.