صرف نامناسب چای در مقاطع زمانی مختلف ممکن است به کم خونی بینجامد
امتیاز:
داوود علیمردانی در ادامه خاطرنشان كرد: بدین صورت که اگر یک ساعت قبل از غذایی که منابع آهن آن منابع غیر هم باشد ترکیبات موجود در چای باعث بلوکه شدن نود درصد آهن موجود در آن غذا شده و در نتیجه از دسترس بدن خارج می گردد و هر دو ساعت پس از صرف غذا همین موضوع نیز صدق می نماید.
وي با بيان اينكه در مواقع مناسبي مي توان چاي را به عنوان يك نوشيدني استفاده كرد، اظهار داشت: در فاصله بین دو غذا می توان چای را به صورت کم رنگ و کم تر داغ جهت تأمین بعضی از ریزمغذی ها و تأمین میزانی از آب مورد نیاز بدن استفاده نمود.
کارشناس مسئول تغذیه مرکز بهداشت استان ایلام توصیه کرد: که به جای مصرف بیش از اندازه ی قند و شکر همراه چای که یکی از عوامل بروز چاقی می باشد؛ از میوه های خشک نظیر توت و انجیر خشک، کشمش، خرما و.... استفاده نمود، که علاوه بر این که میزان کالری کمتری را نسبت به قند های ساده وارد بدن می نمایند تأمین کننده بعضی از ریزمغذی های مورد نیاز بدن نیز می باشند.