گزیده ای از اقدامات واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان ایلام در هفته اول تیرماه ۹۹
امتیاز:
✅ برگزاری جلسه با معاونت غذا و دارو در خصوص راههای بررسی تقلبات در فرآورده های لبنی سنتی
✅ برگزاری جلسه با ادارات جهاد کشاورزی، محیط زیست و بخشداری مرکزی در خصوص سبزی کاران استفاده کننده از فاضلاب خام
✅ برگزاری طرح ضربتی در خصوص جمع آوری مواد غذایی فاقد مشخصات و بازدید از ۵۲ واحد صنفی و جمع آوری ۱۸۸ کیلوگرم انواع مواد غذایی فاقد مشخصات
✅ اجرای طرح سنجش افزودنی های غیر مجاز در نان با همکاری معاونت غذا ودارو و نمونه برداری از خمیر پخت اول( ساعت ۶ صبح) ۳۰ نانوایی در طی سه روز جهت سنجش بلانکیت
✅برگزاری گشت مشترک با ادارات جهاد کشاورزی، محیط زیست و بخشداری و بازدید از سبزی کاری های حاشیه شهر ایلام و نمونه برداری از آب مورد استفاده سبزی کاران جهت آبیاری مزارع
✅ بازدید از باشگاههای و اماکن ورزشی سطح شهر و راستی آزمایی اجرای پروتکل های بهداشتی در آنها
✅ بازدید از اماکن کشتار غیر مجاز و مرغ فروشی های واقع در چالسرا و صدور اخطاریه جهت آنها
✅ برگزاری گشت مشترک با امور آب و فاضلاب شهر ایلام در راستای بازدید از منابع تامین آب و نمونه برداری از چاههای تامین کننده آب شهر
✅آغاز اجرای طرح گشت مشترک بازدید از لبنیاتی های سنتی با همکاری دامپزشکی و نمونه برداری از شیر خام آنها
✅ بازدید از خوابگاههای دانشجویی و نظارت بر روند اجرای پروتکل های بهداشتی در آنها
✅ آغاز اجرای طرح نمونه برداری از بستنی فروشی های سطح شهر
✅جمع آوری بیش از ۱۰۵۸ کیلوگرم مواد غذایی تاریخ منقضی و فاسد از مراکز تهیه و توزیع سطح شهر
✅ معرفی ۱۶ واحد صنفی به مراجع قضایی( دادستانی وتعزیرات حکومتی) به علت تخلفات بهداشتی