برای حفظ سلامتی، غذاهای فوری و فست فود کم بخورید
امتیاز:
حمید شریفی از فست فودها به عنوان غذاهای تنبلی یاد نمود و ابراز داشت: فست فودها غذاهایی هستند که خیلی آسان و سریع تهیه می شوند و در رستوران هایی با همین نام عرضه می شوند. صنعت تولید غذاهای سریع در بسیاری از کشورهای جهان در حال رشد بی سابقه ای است و یکی از مشتریان پر و پا قرص این نوع رستوران ها جوانان و نوجوانان هستند.
وی در ادامه اضافه نمود: رستوران های فست فود دو شاخص اصلی دارند یکی آنکه غذا پس از سفارش خیلی سریع آماده می شود و با حداقل امکانات به مشتری ارائه می شود. در سال های اخیر بحث های جنجال برانگیزی مبنی بر اینکه این غذاهایی که سریع تهیه و خورده می شود، چه از نظر ارزش غذایی و چه از نظر عادات غذایی برای سلامتی انسان مضرند، بالا گرفته است و صاحبان این صنایع تلاش می کنند نام این رستوران ها را به رستوران هایی با نام خدمات فوری تغییر دهند، ولی مردم هنوز به همان نام فست فود عادت دارند.
کارشناس تغذیه و رژیم درمانی بیمارستان شهداء شهرستان دهلران خاطر نشان کرد: فست فودها غذاهایی هستند که خیلی آسان و سریع تهیه می شوند و شامل پیتزا، انواع ساندویچ، هات داگ، چیپس، پنیر، مرغ سرخ کرده به همراه سیب زمینی سرخ کرده است.
شریفی یادآوری نمود: این غذاها در رستوران ها در حجم زیادی تولید شده و گرم نگه داشته شده یا پس از سفارش مشتری دوباره گرم می شوند. بسیاری از این رستوران ها به صورت زنجیره ای فعالیت می کنند و محصولات غذایی هر یک از این شعبات در یک واحد کنترل کیفیت، کنترل می شود. غذاهای فست فود راحت تری مانند سمبوسه نیز وجود دارند که پس از خریداری از مغازه در حال راه رفتن میل می شوند.