بخشی از فعالیت واحدهای شبکه بهداشت و درمان شهرستان هلیلان در هفته دوم مرداد
امتیاز:
◀️بازدید و نظارت سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان هلیلان برمراحل ذبح و بسته بندی و توزیع 64 گوسفند قربانی در کمیته امداد امام (ره) شهرستان
◀️بازدید کارشناسان بازرسی معاونت غذا و دارو از داروخانه های سطح شهرستان
◀️تشکیل جلسه کنترل و مبارزه با کرونا با شرکت واحدهای بهداشتی و درمانی مرکز معین کهره و واحدهای ستادی شبکه بهداشت شهرستان
◀️ اعزام تیمهای سلامت مراکز جامع سلامت چشمه ماهی و کهره به مناطق سیاری و روستاهای مناطق محروم زردلان سردسیر و گرمسیر جهت ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به گروههای هدف
◀️تهیه و ارسال پیام های بهداشتی با موضوع پیشگیری و کنترل بیماری کرونا و سایر بیماریها در کانالهای محلی مجازی
◀️توزیع اقلام بهداشتی و حفاظت فردی(ماسک و دستکش و محلول ضد عفونی دست و سطح) بین مراکز،و خانه های بهداشت
◀️ مراقبت و پيگيری مادران باردار پرخطر از نظر ابتلا به بيماری كوويد ١٩
🔹برگزاری كلاس آموزشی حضوری و مجازی با موضوع تغذیه شیر مادر به مناسبت هفته جهانی شیر مادر
◀️ ارائه مراقبت به مادران باردار که حضوری جهت دریافت مراقبت مراجعه کرده اند
◀️پیگیری و مراقبت تلفنی بیماران دیابتی توسط پزشک و ثبت در سامانه سیب
◀️پیگیری و مراقبت بیماران فشار خونی و ثبت در سامانه سیب توسط بهورزان و مراقبین سلامت و مشاوره تغذیه این بیماران
◀️نمونه گیری از بیماران مشکوک به کرونا و ثبت اطلاعات بیماران مشکوک و مثبت در سامانه نظام سندرمیک و پرتال واگیر
◀️ اخذ تعهد نامه از بیماران مثبت و تحویل داروی کلروکین به بیماران در صورت تجویز پزشک
◀️مشاوره تغذیه بیماران مبتلا به کووید ۱۹
◀️ آموزش و اطلاع رسانی راههای پیشگیری از کووید ۱۹ از طریق سامانه 4030
◀️آموزش پیشگیری از بیماری کرونا به سفیران سلامت و دهیاران و شوراهای شهر و روستا
◀️بازدید و تشدید نظارت بر اماکن بین راهی در راستای رعایت پروتکلهای بهداشتی
◀️نمونه برداری از آب شرب جهت آزمایشات میکروبی
◀️پیگیری شکایتهای مردمی در خصوص دفع غیر بهداشتی فضولات و فاضلاب
◀️آغاز اجرای مرحله سوم برنامه غربالگری و شناسائی افراد مشکوک به کووید_۱۹ و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به صورت حضوری و غیر حضوری در سطح مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان.
◀️ بازدید کارشناسان بهداشت محیط و حرفه ای شبکه بهداشت شهرستان از مراکز فروش مواد غذایی و جمع آوری 30 کیلوگرم مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته در سطح عرضه مواد غذایی
◀️بازدید کارشناس بهداشت حرفه ای از سطح ادارات و اماکن عمومی و کارگاههای سطح شهرستان در راستای رعایت پروتکلهای بهداشتی مقابله با کرونا