پیام تسلیت استاندار ایلام در پی شهادت مدافع سلامت دكتر افسانه حسنوند عموزاده
امتیاز:
▪️استاندار ایلام در پیامی شهادت نخستین شهید مدافع سلامت استان را تسلیت گفت
بسم الله الرحمن الرحیم
انا لله و انا الیه راجعون
با نهایت تاسف و تاثر، خبر درگذشت پزشک فرهیخته و فداکار مرحومه مغفوره زنده یاد دکتر افسانه حسنوند عموزاده که در راه خدمت به مردم برای مبارزه با ویروس منحوس کرونا جان خود را از دست داد، موجب اندوه و تاسف فراوان گردید.
اینجانب ضمن ابراز همدردی، فقدان تاثر انگیز این پزشك گرانقدر، مدافع سلامت و دلسوز را به همسر پزشک و جهادگر ایشان جناب آقای دکتر پرویز کریمی، خانواده محترم این شهیده مدافع سلامت، جامعه فرهیخته پزشکی و درمانی و مردم شهیدپرور استان ایلام تسلیت و تعزیت عرض نموده و برای آن شهیده سعیده رحمت و مغفرت الهی و برای بازماندگان محترم سلامتی و صبر جزیل از خداوند منان مسئلت می نمایم.
امید است با عنایت خداوند بزرگ، تلاش پزشکان، پرستاران و کادر درمانی زحمتکش و همکاری مردم شریف استان ،هر چه زودتر شاهد ریشه کن شدن این بیماری منحوس باشیم.
قاسم سلیمانیدشتکی
استاندار ایلام