برگزاری بیست و چهارمین جلسه قرارگاه مدیریت بیماری کرونا در دانشگاه علوم پزشکی ایلام
امتیاز:
بیست و چهارمین جلسه قرارگاه مدیریت بیماری کرونا در دانشگاه علوم پزشکی ایلام با حضور رییس دانشگاه، مسئول نهاد رهبری در دانشگاه، معاونین غذا و دارو، آموزشی، درمان، فرهنگی دانشجویی، بهداشتی و مدیران حراست، روابط عمومی، بودجه، معاون مرکز فوریت های پزشکی استان و بازرس ویژه رییس دانشگاه در دفتر ریاست محترم دانشگاه برگزارشد.
به گزارش خبرنگار وب دا، در ابتدای این جلسه دکتر محمد کریمیان رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام ضمن تسلیت شهادت خانم دکتر حسنوند عموزاده به عنوان اولین شهید مدافع سلامت استان و تقدیر از تلاش ها و خدمات همکاران در راستای مبارزه با بیماری کرونا در سطح استان اظهار داشت:
هم اکنون استان ایلام به لحاظ شیوع بیماری کرونا در شرایط مناسبی قرار ندارد و بالا رفتن آمار ها نشانگر این است که همه ما برای مقابله با بیماری کرونا ملزم به رعایت پروتکل های بهداشتی هستیم.
یقیناً باید در راه کاهش آمار مبتلایان در سطح استان همه ما همفکری کنیم و با به کار بستن اقدامات و عوامل موثر سعی کنیم این آمار را به پایین ترین حد ممکن برسانیم.
به همه همکارانم در سطح استان اعم از حوزههای بهداشت و درمان و خدمت رسان در راه مبارزه با بیماری کرونا خسته نباشید جانانه عرض می کنم زیرا این عزیزان از جان و دل مایه گذاشته اند و مایه افتخار دانشگاه هستند.
اقدامات ارزشمندی در راستای تقویت تجهیزات و امکانات درمانی انجام شده که نمونه هایی از آن خرید ۲ دستگاه اکسیژنساز بیمارستانی و خرید ۳۰۰ کپسول ۵۰ کیلویی توسط دانشگاه بوده است.
ما مجموعه دانشگاه علوم پزشکی برای سلامت تمام مردم استان احساس تکلیف و مسئولیت میکنیم و در این راه از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم شد.
برای مصرف داروهای مربوط به کرونا در استان باید توسط کمیتهای علمی توسط معاونتهای مربوطه مشخص شود که چه افرادی میتوانند آن را تجویز کند و مفید بودن یا غیر مفید بودن آن در این کمیته مشخص شود.
بیشتر فشار کار بر روی حوزه سلامت قرار دارد لذا لازم است دستگاهها و ارگانهای استانی برای مقابله با کرونا و حفظ سلامت مردم همچون گذشته در کنار دانشگاه علوم پزشکی باشند و از حوزه سلامت حمایت نمایند.
در ادامه این جلسه نیز حجتالاسلام والمسلمین هاشمی مسئول نهاد رهبری در دانشگاه ضمن تسلیت شهادت خانم دکتر حسنوند عموزاده به عنوان اولین شهید مدافع سلامت استان و تقدیر از تلاشها و زحمات ریاست محترم دانشگاه و سایر مسئولان، کارکنان و پزشکان و پرستاران و عوامل خدمت رسان در سطح استان در رابطه با مبارزه با بیماری کرونا با تاکید بر انجام مصوبات ستاد استانی کرونا در سطح جامعه اظهارداشت:
برخی از صنوف لازم است که نظارت های بیشتری بر روی آنان در جهت سلامت مردم انجام شود.
محدودیتها در صورتی تأثیرگذار خواهد بود و زنجیره کرونا را قطع خواهد کرد که تمام عوامل با هم و به درستی انجام شوند.
امیدواریم که در ستاد کشوری و استانی تمهیداتی فراهم شود که مردم بیشتر پای کار بیایند و مسئولان نیز به طور جدی تر و این مسائل و موضوعات نظارت و رصد بیشتر داشته باشند.
گفتنی است که در ادامه این جلسه معاونین و مدیران دانشگاه ضمن ارائه گزارشی از عملکرد حوزه کاری خود در رابطه با مبارزه با بیماری کرونا؛ به بیان دیدگاهها و نظرات خود در رابطه با موضوعات مطروحه در جلسه پرداختند.