برگزاری سی و دومین جلسه قرارگاه مدیریت بیماری کرونا در دانشگاه علوم پزشکی ایلام
امتیاز:
سی و دومین جلسه قرارگاه مدیریت بیماری کرونا در دانشگاه علوم پزشکی ایلام با حضور رییس دانشگاه، مسئول نهاد رهبری در دانشگاه، معاونین، مدیران ستادی و سایر اعضاء این قرارگاه در دفتر ریاست محترم دانشگاه برگزار شد.
به گزارش خبرنگار وب دا، در ابتدای این جلسه دکتر محمد کریمیان رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام ضمن تقدیر از تلاش و اهتمام به مجموعه همکاران دانشگاه در عرصه خدمت مردم و مبارزه با بیماری کرونا اظهار داشت:
در حال حاضر روند افزایش آمار مبتلایان در کشور محسوس است و اگر به همین روال ادامه یابد، پیک بعدی کرونا در راه خواهد بود.
در پی افزایش تعداد مبتلایان، هماکنون شاهد افزایش بیماران بستری نیز هستیم و این امر دغدغه و نگرانی ما را نسبت به پیک بعدی افزایش میدهد.
مجموعه همکاران دانشگاه در یک سالی که از شیوع بیماری کرونا در حال گذر است، نهایت تلاش و ایثار و فداکاری خود را به کار بستهاند تا از سلامت مردم در برابر این بیماری منحوس محافظت و مراقبت کنند.
متاسفانه حوزه جنوب کشور به ویژه استان خوزستان در شرایط بحران بیماری کرونا قرار گرفته و اکثر شهرستانهای آن در وضعیت قرمز بیماری قرار گرفتهاند.
شهرستانهای جنوب استان به واسطه نزدیکی به استان خوزستان در معرض افزایش شمار مبتلایان قرار دارند.
از چهار شهرستان استان که وضعیت آنان به لحاظ شیوع بیماری کرونا از رنگ آبی به زرد تغییر پیدا کرده، در حوزه جنوب استان قرار دارند.
خوشبختانه واکسیناسیون کادر درمان استان علیه بیماری کرونا در حال انجام است و این امر انگیزه و اراده آنان را برای خدمت هرچه بیشتر به بیماران در صف مقدم مقابله با کرونا افزایش خواهد داد.
در ادامه نیز به حجت الاسلام والمسلمین هاشمی مسئول نهاد رهبری در دانشگاه در سخنانی ضمن تبریک حلول ماه رجب و تقدیر از تلاش و اهتمام و همکاران در عرصه مقابله با بیماری کرونا اظهار داشت:
مجموعه دانشگاه در صف مقدم مقابله با کرونا قرار دارند و دستگاهها و ارگانهای استان نیز میتوانند با نقشآفرینی بیشتر، دانشگاه را در نبرد با این بیماری کمک کنند.
نباید مجموعه دانشگاه در مقابله با بیماری کرونا احساس تنهایی کنند بلکه دستگاهها و ارگانها نیز به عنوان پشتیبان، دانشگاه را در این عرصه یاری نمایند.
علیرغم اینکه کادر بهداشت و درمان در راه مقابله با کرونا جهادگرانه خدمت میکنند، متاسفانه برخی از صنوف در رعایت پروتکلهای بهداشتی احساس تکلیف و مسئولیت کمتری میکنند که همین امر علاوه بر اینکه خدمت شایسته کادر بهداشت و درمان را بیاثر میکند، بلکه باعث می شود که پیک بعدی محتملتر باشد.
در یک سالی که از شیوع کرونا گذشته، در سطح دانشگاه تمهیداتی فراهم شود که تصمیمگیریها، اقدامات و خدمات انجام شده، میزان رعایت پروتکلها، میزان همراهی در جامعه، میزان حمایت و همکاری دستگاهها و ارگانها و .... مورد تحلیل قرار گیرد تا از نتایج و تجارب این تحلیل برای تصمیم گیریهای بعدی در عرصه مقابله با کرونا به خوبی بهره گرفته شود.
در ادامه این جلسه نیز معاونین و مدیران ستادی دانشگاه در سخنانی ضمن ارائه گزارشی در رابطه با اقدامات و فعالیت های انجام شده در حوزه کاری خود؛ به بیان دیدگاهها و نقطه نظرات خود در رابطه با موضوعات مطرح شده پرداختند.
گفتنی است که در بخش دیگری از این جلسه دکتر علیمرادی رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه و قائممقام رئیس دانشگاه در قرارگاه مقابله با بیماری کرونا به قرائت مصوبات جلسه قبل و توضیحاتی در رابطه با نحوه اجرای مصوبات پرداخت.