برگزاری ویژه برنامه میلاد حضرت علی(ع) و روز پدر در دانشگاه علوم پزشکی ایلام
امتیاز:
به مناسبت ولادت باسعادت حضرت علی(ع) و روز پدر، ویژه برنامهای توسط دفتر نهاد رهبری در دانشگاه و معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ایلام در مسجد دانشگاه برگزار شد.
باین مراسم به مناسبت ولادت حضرت علی(ع) و روز پدر و با رعایت پروتکلهای بهداشتی صورت گرفت و کارکنان دانشگاه در آن حضور داشتند.
در این مراسم مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه با اشاره به حکومت امام علی(ع) اظهار داشت: حکومت ایشان، حکومت عدل بود و در حد شعار و تبلیغات هم نبود و برای زمینهچینی و حیف و میلهای بیشتر که امروز در سطح جهان و بینالملل دیده میشود نبوده است بلکه وی در عمل برای جهان و اندیشمندان روشن ساخت که در زعامت آن حضرت حتی یک نفر یتیم، خود را بیپناه ندانسته و با درگذشت پدر، مستقیماً تحت نظارت ولی امر و جانشین به حق انبیاء و اولیاء قرار گرفته و آن چنان مورد لطف و عنایت مولایش قرار میگیرد که دیگران در آن عصر آرزوی یتیمی میکردند.
حجتالسلام محمدباقر هاشمی با اشاره به احادیث حضرت علی(ع) در مورد یتیمان، گفت: این احادیث حاکی است که امیرالمؤمنین در قول و عمل به فکر یتیمان بود و جای خالی پدران را برای آنان پر میکرد و نمیگذاشت هیچ فرزند یتیمی با فقدان والدین خود احساس نیاز و سرپرست نماید بلکه وضع این گروهها بهتر از دیگران میگردید تا جایی که مقام و موقعیت اجتماعی آنان در حکومت علوی مورد غبطه و آرزوی سایر مردم قرار میگرفت.
حجتالاسلام هاشمی با اشاره به سیمای امام علی(ع) در نگاه غیرمسلمانان، گفت: ویژگیهای شخصیتی حضرت علی(ع) به گونهای بود که حتی افرادی که شناخت دقیقی از آن حضرت نداشتند جملاتی قابل تامل درباره ایشان گفتهاند مانند صحبت یکی از کارداران سفارت انگلیس که گفته اگر دوباره حضرت علی(ع) زنده شوند، ما غیرمسلمانان در مسجد کوفه جا برای مسلمانان نمیگذاریم، خودمان میآییم و مینشینیم و به خطبههای او گوش میکنیم.
وی با اشاره به صلحطلبی امام علی(ع)، تصریح کرد: امیرالمومنین(ع) سرمایه جاودان و پایانناپذیر برای اصحاب علوم انسانی است و وظیفه انسانهای اهل دانش این است که مشکلات جامعه را بیابند و براساس مشی آن حضرت مرتفع کنند و یکی از معضلات جهان امروز، خشونت است و اگر امروز دولتمردان کشورهای جنگطلب، یک دهم هزینهای که صرف جنگ میکنند را به صلح اختصاص دهند، بسیاری از مشکلات امروزی بشریت حل میشود.
مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه خاطرنشان کرد: خوی و منش حضرت علی(ع) در صلح بود و ایشان به هیچ عنوان شروع کننده جنگ نبود و این نشان دهنده رافت آن بزرگوار است.
هاشمی با اشاره به دوران زمامداری مولای متقیان، ادامه داد: امیرالمومنین(ع) مثل دیگر زمام داران نبود که تنها به حکومتداری خود بیندیشد و از هدایتگری که مهمترین وظیفه امامان است، غفلت نماید و به همین علت، نهجالبلاغه مملو از رهنمودهای اخلاق نظری و عملی و بیانات اخلاقی امام علی(ع) است که به جهانبینی و فرجامشناسی آن حضرت وابستگی معناداری دارد.
اجرای مولودی، مسابقه، استندآپ کمدی و اهدای جوایز از دیگر برنامههای اجرا شده در این مراسم بود.