X

اخبار

تاریخ انتشار: ﺳﻪشنبه 18 خرداد 1400
برگزاری دومین جلسه کمیته راه‌اندازی بیمارستان (۳۷۶تختخوابی)رازی ایلام در دانشگاه علوم پزشکی

  برگزاری دومین جلسه کمیته راه‌اندازی بیمارستان (۳۷۶تختخوابی)رازی ایلام در دانشگاه علوم پزشکی

امتیاز: Article Rating


دومین جلسه کمیته راه‌اندازی بیمارستان (۳۷۶تختخوابی) رازی ایلام در دانشگاه علوم پزشکی با حضور ریاست محترم دانشگاه، معاونین، مدیران ستادی و مدیران حوزه درمان و توسعه برگزار شد.

در ابتدای این جلسه دکتر کریمیان ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی ایلام ضمن خیرمقدم به مسئولان دانشگاه، از توجه آنان به مسائل و موضوعات مربوط به احداث و راه‌اندازی بیمارستان ۳۷۶ تختخوابی رازی ایلام تقدیر و تشکر نمود.

وی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه در راستای راه‌اندازی بیمارستان رازی طبق دستور وزیر محترم بهداشت در موعد دو ماهه نهایت تلاش خود را به کار گیریم، خاطرنشان کرد که در صورت تحقق این مهم و راه‌اندازی این بیمارستان، بسیاری از مشکلات و چالشهای استان در زمینه خدمات درمانی رفع خواهد شد.

ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی ایلام در بخش دیگری از سخنان خود تقسیم بندی و شرح وظایف امورات مربوط به بیمارستان ۳۷۶ تختخوابی رازی را از اولویت‌های رسالت کاری اعضای کمیته راه‌اندازی بیمارستان عنوان کرد و گفت: این تقسیم بندی و شرح وظایف به ما کمک می‌کند که با زمان‌بندی مشخص امور را پیش ببریم.

در ادامه این جلسه نیز دکتر شاهماری معاون غذا و دارو، دکتر خورشیدی معاون توسعه و دکتر بدخش معاون آموزشی مطالبی در خصوص موضوعات مربوط به دستور جلسه کمیته راه‌اندازی بیمارستان پرداختند.

همچنین در ادامه این جلسه رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه، مدیر امور بیماری ها و مراکز تشخیصی درمانی، مدیر خدمات پرستاری، مدیر منابع انسانی و رئیس اداره ساختمان دانشگاه به بیان مطالبی در خصوص موضوعات مطرح شده در جلسه پرداختند.
تصاویر
  • برگزاری دومین جلسه کمیته راه‌اندازی بیمارستان (۳۷۶تختخوابی)رازی ایلام در دانشگاه علوم پزشکی
ثبت امتیاز