به گزارش خبرنگار وب دا، در ابتدای این جلسه پس از تلاوت آیاتی از قرآن کریم، معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ایلام اظهار داشت: هدف از اجرای طرح حاکمیت بالینی در بیمارستان ها ارتقاء سطح خدمات و مراقبت ها و همچنین پاسخگویی و شفاف سازی عملکرد خود در برابر استانداردها می باشد که باید در این راه گام های اساسی و بلندی برداشته شود.
دکتر رضا ولیزاده در ادامه افزود: در اجرای حاکمیت بالینی باید سعی کنیم که آنچه هستیم و وضعیت واقعی خود را به نمایش بگذاریم و این امر یکی از موئلفه های اصلی در حاکمیت بالینی است.
وی خاطر نشان کرد: تلاش کنیم که حاکمیت بالینی در اقدامات و عملکردمان ادغام گردد و تمام برنامه ها و فعالیت های ما را در محیط های بیمارستانی تحت تاثیر خود قرار دهد و خود را در برابر اقدامات و عملکردمان مسئولیت پذیرتر از گذشته بدانیم.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ایلام بیان داشت: اجرای کارگاههای مربوط به اجرای حاکمیت بالینی به منظور آگاهی بخشی و بالابردن اطلاعات مربوط به آن در تمامی سطوح بسیار ضروری است که کارکنان را در راستای تحقق اهداف این طرح یاری خواهد نمود.
در ادامه نیز معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایلام با اشاره به اهمیت و ارزش اجرای حاکمیت بالینی در بیمارستان ها اظهار داشت: حاکمیت بالینی فرصتی را فراهم می کند که افراد در برابر بیمار و حقوق وی مسئولیت بیشتری را در خود احساس نماید و به سوی ارتقاء سطح خدمات در قالب این طرح می تواند گامهای موثری بردارد.
دکتر عبدالنور کرد جمشیدی ادامه داد: بسیاری از مشکلات و مسائل مربوط به اجرای حاکمیت بالینی با مدیریت صحیح و اصولی مرتفع خواهد شد و باید تلاش کنیم که طرح مذکور را به بهترین شکل ممکن مدیریت کنیم.
وی با بیان اینکه احترام به بیمار و رعایت حقوق وی یکی از شاخص های اصلی در اجرای حاکمیت بالینی است، خاطر نشان کرد: باید عملکرد ما به گونه ای باشد که بیمار از ابتدای ورود به محیط بیمارستان، طول دوره درمان و ترخیص از نحوه ی عملکرد کارکنان در بیمارستان رضایتمندی داشته باشد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: جایگاه والای حاکمیت بالینی نشانگر ارائه خدمات خوب و مناسب به بیمار از سوی بیمارستان و کارکنان آن است لذا باید این خواسته و هدف را عملی نمائیم تا مناسبترین خدمات را به بیمار ارائه کنیم.
دکتر کرد جمشیدی در پایان بیان داشت: مشارکت بیمار با پزشکان و کارکنان بیمارستان در طرح حاکمیت بالینی می تواند در میزان ارائه خدمات بسیار تاثیر گذار باشد و همچنین در سایه وجود نیروهای دلسوز و خدوم و اجرای طرح حاکمیت بالینی، می توان به واقعی تر شدن خدمات به بیمار دست یافت.
مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی ایلام نیز به عنوان دیگر سخنران این جلسه بیان داشت: خدمات باليني، جزو خدماتي است كه بسيار وابسته به نيروي انساني است و عليرغم پيشرفتهاي شگرف تكنولوژي، نقش كاركنان در ارائه خدمت بسيار مهم است.
دکتر سعیدرضا جوهری خاطر نشان کرد: مطمئناً رسيدن به اهداف كيفيت و پاسخگويي در خدمات باليني، بدون اعمال مديريت صحيح و اصولي بر كاركنان امكانپذير نيست. از همين روست كه مديريت كاركنان به عنوان يكي از اركان حاكميت خدمات باليني شناخته شده است.
وی در ادامه اظهار داشت: قبل از هر اقدامي باید بدانیم كه ارتقای عملكرد، به خودي خود هدف نيست بلكه وسيلهاي براي دستيابي به اهداف حاكميت خدمات باليني در بیمارستان ها و ارائه خدمت به بیماران است.
مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی ایلام آموزش کارکنان در خصوص طرح حاکمیت بالینی را بسیار مهم و اساسی برشمرد و گفت: اگر بتوانیم آموزش های لازم در رابطه با اجرای صحیح و اصولی حاکمیت بالینی را به کارکنان در بیمارستان ها منتقل کنیم یقیناً در اجرای این طرح موفق خواهیم بود و باعث ارتقاء سطح خدمات قابل ارائه به بیماران و جامعه هدف خواهیم شد.
در ادامه این جلسه نیز حاضران به تشریح دیدگاههای خود در رابطه با اجرای طرح حاکمیت بالینی پرداختند.