X

اخبار

تاریخ انتشار: ﺳﻪشنبه 30 شهریور 1400
برگزاری وبینار همفکری در خصوص طرح انطباق امور اداری با موازین شرعی در دانشگاه علوم پزشکی ایلام

  برگزاری وبینار همفکری در خصوص طرح انطباق امور اداری با موازین شرعی در دانشگاه علوم پزشکی ایلام

امتیاز: Article Rating


وبینار همفکری در خصوص کمیته طرح انطباق امور اداری با موازین شرعی در دانشگاه علوم پزشکی ایلام با حضور ریاست محترم دانشگاه، مسئول محترم نهاد رهبری در دانشگاه، معاون فرهنگی دانشجویی، معاون تحقیقات و فناوری، مدیران و کارشناسان حوزه فرهنگی، مدیر روابط عمومی و روسای دانشکده‌ها، شبکه‌ها و بیمارستانهای تابعه دانشگاه و سایر اعضای این کمیته به صورت حضوری و مجازی برگزار شد.

در ابتدای این وبینار حجت الاسلام والمسلمین هاشمی مسئول نهاد رهبری در دانشگاه ضمن تقدیر از زحمات و تلاش‌های شایسته مسئولان و کارکنان دانشگاه در راستای اجرای طرح انطباق امور اداری اظهار داشت:
طرح انطباق از طرح‌هایی است که در صورت اجرایی مطلوب، رضایتمندی ارباب رجوع و دریافت‌کنندگان خدمت و کارکنان ارائه دهنده خدمت در دستگاه‌ها و ارگان‌ها را در پی خواهد داشت.

طرح انطباق با آنچه که در عمل وجود دارد، قطعاً تفاوت خواهد داشت و باید از انجام کامل و مطلوب آن اطمینان حاصل کنیم زیرا گله‌مندی‌ها و مشاهدات عینی ممکن است گزارشات اجرایی شدن آن را به صورت کامل تعیین نکند.

طرح انطباق امور اداری در مسیر تصویب خود از سه دوره مجلس گذشته و همه ما به اندازه‌ای که امکانات در اختیار داریم، تکلیف برای انجام و اجرایی شدن آن داریم.

در برخی از اوقات گله مندی‌ها و نارضایتی‌ها در برخی از جهات از جمله پوشش و لباس فرم کارکنان، لزوم اجرایی شدن این طرح را ضروری می‌نماید.

در ادامه نیز دکتر محمد کریمیان ریاست دانشگاه در سخنانی ضمن تقدیر از مسئولان و دست‌اندرکاران اجرای طرح انطباق امور اداری اظهار داشت:
در رابطه با اجرای مطلوب و مورد انتظار در انطباق، در ابتدا باید مسئولان و پرسنل به این مقوله اعتقاد راسخ داشته باشند تا الزامات رعایت آن در سیستم فراهم گردد.

بحث پوشش و لباس کارکنان در سیستم و رعایت مسائل و مبانی مربوطه، جدا از مسئله شرعی بودن آن، امری منطقی است که لزوم رعایت آن در سیستم را ضروری می سازد.

در رابطه با اجرای این طرح و رضایتمندی ارباب رجوع و بیماران و نهایتاً جامعه، همواره سعی کرده ایم که در حوزه‌های مختلف دانشگاه به ویژه در بیمارستانها و مراکز درمانی طرح انطباق در حد معقول و مورد انتظار رعایت شود.

در ادامه این جلسه دکتر میرزایی معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه نیز در سخنانی به بیان اقدامات و فعالیت‌های حوزه های مختلف در راستای اجرایی شدن طرح انطباق امور اداری پرداخت و در بخش دیگری از سخنان خود اجرای این طرح را مهم و از تکالیفی عنوان کرد که در تمام حوزه‌ها در جهت رفاه مردم و مراجعان باید رعایت گردد.

وی با بیان اینکه بسیاری از مشکلات در حوزه اجرایی شدن طرح انطباق ساختاری است، خاطرنشان کرد که در کنار مشکلات ساختاری، عدم توجه به اصول این طرح و بی تفاوتی نسبت به تحقق اهداف آن، اجرای کامل و رضایت‌بخش آن را در سیستم دشوار می سازد. لذا هم‌فکری همکاران و دست‌اندرکاران اجرایی این طرح، می‌تواند آسیب‌ها و چالش‌ها و نیازمندی‌های فراروی این طرح را شناسایی و مقدمات رفع آن را فراهم سازد.

گفتنی است که در ادامه این وبینار مسئولین و دست اندرکاران اجرای طرح انطباق در حوزه‌های مختلف دانشگاه ضمن تشریح گزارشی از اقدامات و فعالیت‌های حوزه کاری خود در راستای رعایت اصول این طرح و اجرایی شدن آن؛ به بیان دیدگاه‌ها و نقطه نقطه نظرات خود در رابطه با موضوعات و مسائل مطرح شده پرداختند.
تصاویر
  • برگزاری وبینار همفکری در خصوص طرح انطباق امور اداری با موازین شرعی در دانشگاه علوم پزشکی ایلام
ثبت امتیاز