جلسه ستاد هماهنگی استانی بیمه روستایی در اداره بیمه سلامت استان برگزار شد
امتیاز:
با حضور سرپرست دانشگاه علوم پزشکی، مدیر کل بیمه سلامت، معاونین درمان و بهداشت و معاونین و مدیران بیمه سلامت و سایر اعضا؛ جلسه ستاد هماهنگی استانی بیمه روستایی در اداره بیمه سلامت استان برگزار شد.
در این جلسه سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایلام ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات همکاران در ماه مبارک رمضان، از زحمات و تلاشهای مجموعه بیمه سلامت استان در راه تحقق اهداف و برنامه های حوزه سلامت تقدیر و تشکر کرد و اظهار داشت: روستاییان به عنوان یک قشر شریف و زحمتکش در نظام جمهوری اسلامی از جایگاه و اهمیت ویژهای برخوردارند.
دکتر جاسم محمدی افزود: خدمات رسانی شایسته و رضایتبخش به قشر روستاییان از اولویتهایی است که در دانشگاه همواره با جدیت خاصی دنبال میشود.
وی خاطرنشان کرد: همه ما وظیفه داریم که حتی فراتر از وظایف و اختیارات سازمانی به این قشر زحمتکش و مولد خدمت کنیم و موجبات رضایتمندی آنان را فراهم نماییم.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایلام یادآور شد: دانشگاه علوم پزشکی و بیمه سلامت از همدیگر جدا نیستند و همواره در کنار هم و با همدلی و همگرایی برای خدمت رسانی هرچه بهتر به مناطق روستایی تلاش خود را به کار بستهاند.
گفتنی است که دکتر محمدی در رابطه با مسائل و موضوعات مربوط به ماندگاری پزشکان در مناطق محروم و روستایی، پرداختی پزشکان در بخشهای مختلف بهداشت و درمان، رفع چالشهای زیرساختی مربوط به حوزه ارتباطات، درج خدمات ارائه شده در سامانه های الکترونیکی، کسورات بیمه روستایی و..... مطالبی را بیان نمود.
در ادامه نیز دکتر نورالدین رحیمی مدیر کل بیمه سلامت استان ضمن تبریک انتصاب دکتر محمدی به عنوان سرپرست دانشگاه و همچنین خیرمقدم به ایشان و سایر مسئولان دانشگاه، به همکاریهای مطلوب و ارزشمند دانشگاه علوم پزشکی و بیمه سلامت در راستای ارائه خدمات شایسته به مردم استان به ویژه قشر روستایی اظهار داشت: بیمه سلامت و دانشگاه علوم پزشکی همواره برای خدمت به مردم در کنار هم با همفکری و تعامل مناسب در راستای رفع چالشها و مشکلات و نیازمندیهای حوزه سلامت و مسائل بیمهای گام برداشتهاند.
وی با اشاره به اینکه خوشبختانه در رابطه با پرداختیهای بیمه سلامت به دانشگاه مشکل و چالشی وجود ندارد، افزود: در بحث الکترونیکی شدن نسخ، بیمه سلامت ایلام از استانهای پیشتاز در سطح کشور بود که دو ماه قبل از شروع این طرح آن را اجرایی نمود که حاصل آن، پرداخت دو ماه زودتر پرداختیهای بیمهای نسبت به سایر مناطق کشور است.
گفتنی است که در ادامه این جلسه دکتر صادقیفر معاون بهداشتی دانشگاه به ارائه گزارشی از پرداختهای مربوط به حوزه بهداشت و مسائل و نیازمندیهای این حوزه در رابطه با ثبت خدمات در سامانههای مربوطه، ارائه خدمات در مناطق صعبالعبور، زیرساختهای ارتباطی در مناطق محروم و شهرستانهای جدید تاسیس و..... پرداخت.
همچنین دکتر محمد مرادی معاون درمان دانشگاه نیز در سخنانی ضمن ارائه اشاره به مسائل و موضوعات مربوط به طرح پزشک خانواده در سطح استان و برخی مشکلات و چالشهای این طرح؛ به رفع چالشهایی همچون ماندگاری پزشکان در مناطق روستایی، مسائل مربوط به مراکز خدمات جامع سلامت شبانه روزی، مشکلات ارجاع روستاییان به مراکز درمانی در ساعات خارج از فعالیت مراکز روستایی و..... اشاره نمود.
گفتنی است که در این جلسه مسئولان بیمه سلامت استان به ارائه گزارشی از تاریخچه بیمه درمانی روستاییان استان، مقایسه پیشرفت بیمه روستایی از سال ۱۳۸۳ تا ۱۴۰۰، نقاط قوت طرح بیمه روستایی، جمعبندی بازدیدهای به عمل آمده از مراکز روستایی و آمارهای مربوط به خدمات ارائه شده به جمعیت روستایی و عشایر و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت، تعداد مراکز ارائه خدمت، هزینه های قابل پرداخت صندوق روستاییان و .... پرداختند.