دوازدهمین نشست سلسله گفتمان های جهاد تبیین(چراغ راه) با حضور چشمگیر جامعه پزشکی و سلامت شهرستان بدره برگزارشد
امتیاز:
نشست گفتمانی چراغ راه با حضور پزشکان، پرستاران و کادر درمان و سلامت شهرستان برگزار شد.
اجرای برنامه های متنوع از جمله قرائت قرآن،پخش سرود ملی، پخش کلیپ های بصیرتی و جهاد تبیین
راویگری آقای کرمی نژاد راوی مکتب شهید سلیمانی
آقای مهندس کاظمی سرپرست شبکه بهداشت و درمان و همچنین آقای محمد فتحی مسئول بسیج جامعه پزشکی از سخنرانان اصلی جلسه بودند که در مطالبی پیرامون دستاوردهای نظام اسلامی در حوزه سلامت و درمان و نقش جامعه پزشکی در جهاد تبیین برای آگاه سازی در جامعه بیان کردند.
در ادامه نشست حجت الاسلام دانیاری امام جمعه شهرستان بدره با بهره گیری از آیات و روایات مطالبی را پیرامون و اهمیت جهاد تبیین بیان کرد وی خدمات جامعه پزشکی و سلامت خصوصاً پزشکان و پرستاران در دوران دفاع مقدس با دست خالی و عزم بلند اشاره کرد و همچنین در ادامه مسیر برخی پزشکان و پرستاران همراه با مدافعان حرم خدمات رسانی کردند ایشان خدمات ارزشمند کادر پزشکی و درمان در ایام ویروس منحوس کرونا را قابل تقدیر دانست و بیان این واقعیت ها توسط جامعه پزشکی و سلامت را تاثیرگذار ترین قشر برای انجام فریضه جهاد تببین و بیان واقعیت ها و خدمات ارزشمند نظام اسلامی بیان کرد.
در ادامه نشست بیان مسائل و مطالبات پرستاران، بهورزان و برخی پزشکان در حضور امام جمعه شهرستان و مسئولین شبکه بهداشت ودرمان بدره مطرح و پاسخ داده شد.
در پایان اقامه نماز ظهر و عصر به امامت امام جمعه شهرستان بدره برگزار شد.