برگزاری کارگاه آموزشی بهبود تغذیه کارکنان در شهرستان چرداول
امتیاز:
در راستای اهداف برنامه خودمراقبتی سازمانی با محوریت بهبود تغذیه سالم کارکنان، نشست آموزشی با حضور کارشناسان واحدهای بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان چرداول و همچنین رابطین سلامت ادارات و بنگاه های اقتصادی شهرستان در محل سالن اجتماعات مرکز آموزش بهورزی و بازآموزی برنامه های سلامت شهرستان چرداول برگزار شد .
مونا جمالوندی کارشناس مسئول واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان چرداول با برشمردن الگوی غذایی نامناسب، چاقی، تحرک بدنی ناکافی به عنوان عوامل خطر تغذیه ای سلامت کارکنان اظهار کرد : از علل اصلی اجرای برنامه بهبود تغذیه سالم کارکنان، شیوع بیماری های غیر واگیر " فشارخون، دیابت، بیماری های قلبی و عروقی و ... " و دخیل بودن تغذیه در بیش از ۵۰ درصد از موارد ابتلا به این بیماری ها می باشد .
گفتنی است : هدف از اجرای برنامه بهبود تغذیه کارکنان، بررسی و تکمیل چک لیست وضعیت تغذیه ای کارکنان " تن سنجی و عادات غذایی "، شناسایی مشکلات تغذیه ای فردی و نیازسنجی تغذیه ای و طراحی مداخلات آموزشی در راستای بهبود تغذیه ای کارکنان و ... می باشد.