توصیه های مرتبط با خرید ، استفاده و نگهداری روغن ها را جدی بگیریم
امتیاز:
دکتر رسول دشتی در ادامه اظهار داشت باید توجه داشته باشیم که در زمان خرید به شماره پرونده ساخت ، شماره یا مجوز واردات کالا ، تاریخ تولید و انقضاء آن همواره مدنظر قرار گیرد و نوع روغن و نحوه استفاده از آن را به دقت مورد توجه قرار دهیم.وی با اشاره به این نکته که در حین استفاده از روغن باید درب ظرف بسته و دور از گرما نگهداری گردد ، خاطر نشان کرد: روغن را همواره باید در محیط های تاریک نظیر کابینت بسته آشپزخانه و یا ترجیحا یخپال نگهداری کنیم و این نکته را رعایت نمائیم که ظروف روغن با حجم کمتر زا خریداری نمائیم تا مدت زمان مصرف آن کوتاه باشد. همچنین باید روغنی را خریداری نمائیم که اسید چرب ترانس و کلسترول کمتری را دارا باشد و از خرید روغنهای تغییر بو داده جدا خودداری نمائیم چرا که عواقب خطرناکی را به همراه خواهد داشت باید توجه کنیم که انواع روغنهای جامد و مایع باید دارای برچسب مقدار اسیدهای چرب اشباع و ایزومترترانس باشند.معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایلام در ادامه به روشهای علمی و استاندارد سرخ نمودن غذا اشاره داشت و بیان نمود: باید این نکته مهم و اساسی را همواره به خاطر بسپاریم که در حین سرخ کردن غذاها از شعله زیاد استفاده نشود و چنانچه چند نوع ماده غذایی را همزمان سرخ می نمائیم ، فراموش نکنیم محصولاتی نظیر بادمجان را در انتها و سیب زمینی را در ابتدا سرخ نمائیم.وی در ادامه این مبحث اضافه نمود : در حین سرخ کردن غذاهایی مانند ماهی یا مرغ ، از مواد پوشاننده نظیر آرد سوخاری استفاده شود و همچنین پس از گرم شدن روغن به صورت کامل ، ماده غذایی را جهت سرخ کردن در آن قرار داد و نیازی نیست که مواد غذایی جهت سرخ شدن حتما در روغن غوطه ور باشند.رسول دشتی بیان کرد : هرگز روغن استفاده شده در سرخ کردن مواد غذایی ، دوباره به مخزن اولیه برگردانده نشود درب ظرف روغن همواره بسته باشد تا سلامت آن حفظ گردد