برگزاری کارگاه آموزشی بهداشت آب و بهداشت مواد غذایی در شهرستان چرداول
امتیاز:
در راستای ارتقای توانمندی و آگاهی کادر سلامت ( کارشناس مراقب ناظر، مراقب سلامت، بهورز ) در زمینه های مختلف مفاهیم بهداشت آب و بهداشت مواد غذایی شامل : اهمیت نظارت بهداشتی و لزوم دسترسی جامعه به آب آشامیدنی سالم، بهداشت مواد غذایی در سطح عرضه، پیشگیری از بروز طغیان بیماری های منتقله از آب و مواد غذایی، نظارت بر سامانه های تامین آب آشامیدنی شهری و روستایی، مدیریت بر وسایل و تجهیزات کنترل کیفی آب، نمونه برداری هدفمند آب و مواد غذایی و ... کارگاه آموزشی دو روزه جهت کارشناسان مراقب ناظر، مراقبین سلامت و بهورزان مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان توسط کارشناس مسئول واحدبهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان چرداول و کارشناس مربی بهداشت محیط مرکز آموزش بهورزی شهرستان در محل سالن اجتماعات مرکز آموزش بهورزی و بازآموزی برنامه های سلامت شهرستان چرداول برگزار شد .
یاسین زرگوش کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان چرداول اظهار کرد : بسياري از مشكلات بهداشتي كشورهاي در حال توسعه، عدم برخورداري از آب آشاميدني سالم است. از آنجايي كه محور توسعه پايدار، انسان سالم است و سلامت انسان در گرو بهره مندي از آب آشاميدني مطلوب ميباشد بدون تامين آب سالم جايي براي ارتقای سلامت و رفاه جامعه، وجود ندارد.
فاطمه مرادی کارشناس مربی واحد بهداشت محیط مرکز آموزش بهورزی و بازآموزی برنامه های سلامت شهرستان چرداول خاطر نشان کرد : بهداشت مواد غذایی عبارت است از کنترل کلیه شرایط و معیارهایی که در طی تولید، فرآوری، نگهداری، توزیع و آماده سازی غذا به منظور اطمینان از سلامتی، بی نقصی، مفید و کامل بودن آن برای مصرف انسان، لازم است رعایت گردد.