نشست هماندیشی بررسی چالشهای فراروی راهاندازی بیمارستان رازی با حضور نماینده مردم در مجلس و مسئولان دانشگاه علوم پزشکی ایلام برگزار شد
امتیاز:
با حضور بسطامی نماینده مردم استان در مجلس شورای اسلامی، دکتر محمدی سرپرست دانشگاه، دکتر مرادی و دکتر عبدی معاونین درمان و آموزش، آلیآبادی مدیر حراست، دکتر نظری مشاور اجرایی ریاست دانشگاه، مهندس مهرداد الماسی مدیر روابط عمومی، رئیس اداره منابع فیزیکی دانشگاه، مسئولین بیمارستان رازی و مدیران و معاونین ادارات آب و فاضلاب و شرکت توزیع برق؛ نشست هماندیشی بررسی مشکلات و چالشهای فراروی راهاندازی بیمارستان ۳۷۶تختخوابی رازی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایلام، در ابتدای این نشست سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایلام ضمن خیر مقدم به نماینده مردم استان در مجلس شورای اسلامی و تقدیر از توجه ایشان به حوزه سلامت؛ با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی تمام توان خود را برای راهاندازی بیمارستان ۳۷۶ تختخوابی رازی به کار گرفته اظهار داشت: افتتاح و بهرهبرداری از بیمارستان رازی یکی از دیرینهترین انتظارات و آرزوهای مردم شریف استان است که خوشبختانه در آستانه محقق شدن قرار دارد.
دکتر جاسم محمدی افزود: این بیمارستان بزرگترین پروژه درمانی استان و یکی از طرحهای مهم ملی است که در صورت راهاندازی؛ بسیاری از دغدغهها و نارساییهای استان در حوزه درمان را رفع خواهد کرد.
وی خاطرنشان کرد: طبق نشتهای انجام شده و وعدههای داده شده، فاز اول بیمارستان رازی آماده افتتاح و بهرهبرداری است و نیروی انسانی، امکانات و تجهیزات آن نیز آماده خدمت به مردم و بیماران میباشد.
در حال حاضر مسائلی همچون آب، برق، فاضلاب و جاده دسترسی تنها مشکلاتی هستند که مانع از افتتاح و بهرهبرداری آن میباشند و انشاالله با رفع این مسائل؛ بیمارستان در سریعترین زمان ممکن افتتاح خواهد شد و در مدار خدمترسانی قرار خواهد گرفت.
اگر مشکلات زیرساختی مربوط به بیمارستان از جمله آب، برق، فاضلاب و جاده دسترسی رفع شود، ظرف سه یا چهار ماه تمام بیمارستان میتواند به بهره برداری برسد.
تامین صفر تا صد تجهیزات اولیه بیمارستانی بر عهده وزارت بهداشت است و تقریباً فراهم شدهاند و استقرار پیدا کردهاند اما تجهیزات استراتژیک و محوری بیمارستان شامل سنگ شکن، ایآرسیتی، سیتی اسکن، رادیوتراپی و... در اولویت اولیه وزارت بهداشت قرار ندارد و ممکن است تهیه آن اندکی زمان ببرد.
برخی از این دستگاهها از جمله دستگاه سنگ شکن، ایآرسیتی، رادیوتراپی و... در استان وجود ندارند مردم و بیماران مجبورند برای دریافت خدمات مربوطه به مرکز کشور و استانهای همجوار از عزیمت نمایند که این امر برای ما سخت عذابآور است و انشاالله که با استفاده از توان به نفوذ نمایندگان محترم، استاندار محترم و سایر عزیزانی که در این راه میتوانند در سطح ملی ما را یاری کنند، بتوانیم در راه استقرار آنان در استان گامهای موثری برداریم.
بیمارستان رازی یک پروژه عامالمنفعه است و به تمام مردم و بیماران خدمت میکند و امیدواریم مسئولان استانی در کنار ما باشند و در راه رفع چالشها و مشکلات آن و تسریع در راه اندازی در آن دانشگاه علوم پزشکی را یاری نمایند.
در ادامه این نشست نیز نماینده مردم استان در مجلس شورای اسلامی ضمن تقدیر از زحمات و تلاشهای مجموعه مسئولان و پرسنل حوزههای مختلف دانشگاه علوم پزشکی در راستای خدمت به مردم ابراز داشت: از همه مسئولان محترم و پرسنل زحمتکش دانشگاه به خاطر اینکه در دوران سخت مقابله با بیماری کرونا، در خط مقدم خدمترسانی به مردم و بیماران بودند، صمیمانه و خالصانه تقدیر و تشکر می کنم.
مقابله با این بیماری و مهار آن از شاهکارهای بزرگ دولت آیت الله رئیسی است که با همت و کار جهادی دولت کریمه و ایثار و فداکاری همکاران حوزه بهداشت و درمان در سراسر کشور، به لطف خداوند متعال امید به زندگی مردم دوباره بازگشته است.
یکی از مشکلات ما در سطح کشور، بیمار بودن نظام بودجهریزی است که عمدتاً بر اساس قدرت چانهزنی برای آن تصمیم گیری میشود. اگر قانون حاکم شود، نیازی به رایزنی و پیگیری برای جذب اعتبارات نخواهد بود زیرا قانون و عدالت در توزیع اعتبارات و امکانات حرف اول را میزند.
نکته دیگر نگاه جزیرهای است که در هر کجا وجود داشته باشد و وحدت در تصمیمگیری و تصمیمسازی حاکم نباشد، مشکلات و چالشها نیز خود را نشان خواهند داد.
در هیچ جای دنیا اتفاق نمیافتد که قبل از اینکه زیرساخت یک پروژه فراهم شود، امورات فرعی بر امورات اصلی ارجحیت پیدا کند. متاسفانه در برخی از امورات به دلیل این نگاه بخشی و جزیرهای؛ به کلیت یک امکان در سطح استان توجه نمیشود.
مسئولان دانشگاه علوم پزشکی عزیزانی هستند که برآیند تلاششان سلامت مردم است و از سرمایههای ما محسوب میشوند که خوشبختانه دربین مردم جایگاه و منزلت بالایی دارند و همین مسئله نشان میدهد که باید قدردان زحمات و تلاشهای آنان باشیم.
در این نشست باید بررسی کنیم که مدیران دستگاهها و ارگانهای مرتبط با راهاندازی بیمارستان، چه اقدامات و خدماتی برای راهاندازی آن داشتهاند. زیرا تکرار این جلسات و بیان مکرر مسائل و مشکلات، نشانگر این است که اقدامات لازم انجام نشده و همچنان مشکلات به قوت خود باقی ماندهاند.
مردم شریف استان محب اهل بیت(ع) هستند و این یک فرصت ارزشمند و معنوی برای استان ایلام است که باید در راستای ارتقا امکانات و زیرساختها، از این فرصت ارزشمند به خوبی بهره گیری کنیم.
بیمارستان رازی متعلق به دانشگاه علوم پزشکی نیست بلکه متعلق به تمام مردم استان و حتی مردم شریف ایران اسلامی در اربعین حسینی میباشد.
برای انتقال مشکلات، چالشها و نیازمندیهای حوزه سلامت و اختصاص اعتبارات بیشتر به دانشگاه علوم پزشکی؛ نیاز است که ما نمایندگان و استاندار محترم نیز ریاست محترم دانشگاه را در این رابطه یاری نماییم زیرا اگر همه در کنار هم باشیم، قطعآ در سطح ملی در راه تحقق اهداف و برنامههای حوزه سلامت، تاثیرگذاری بیشتری خواهیم داشت.
در سایه وحدت و همدلی است که میتوانیم مشکلات و چالشها را رفع کنیم و جایگاه حوزه سلامت را ارتقا بخشیم و به مردم در این عرصه بیش از پیش خدمت کنیم.
یکی از اولویتهای استان راهاندازی بیمارستان رازی است و مسائلی همچون آب، برق، فاضلاب و راه دسترسی؛ مشکلاتی هستند که در حال حاضر مانع از راهاندازی بیمارستان رازی شدهاند. از مسئولان آب و فاضلاب، برق، راه و شهرسازی و همه دستگاهها و ارگانها که مرتبط با راهاندازی این بیمارستان هستند، انتظار داریم که در کنار مسئولان دانشگاه علوم پزشکی برای رفع چالشها و مشکلات فراروی راهاندازی بیمارستان احساس مسئولیت بیشتری داشته باشند و به افتتاح و بهرهبرداری آن کمک نمایند.
گفتنی است که بسطامی نماینده مردم استان در مجلس شورای اسلامی همچنین در ادامه از جاده دسترسی به پردیس شماره ۲دانشگاه علوم پزشکی که دانشکدههای دندانپزشکی و پرستاری و مامایی مستقر هستند، بازدید نمود و در جریان مشکلات و چالشهای آن قرار گرفت.