به گزارش خبرنگار وب دا از ایلام، حجت السلام و المسلمین ساداتی نژاد در این نشست ضمن تبریک هفته استاد اظهار داشت: در نظام جمهوری اسلامی خوشبختانه اساتید و نخبگان حوزه های مختلف علمی و فرهنگی و مذهبی از ارزش و منزلت بالایی برخوردارند و همواره مورد اعتماد و احترام همگان هستند.
وی در ادامه گفت: با توجه به اینکه مقام معظم رهبری امسال را به عنوان سال فرهنگ و اقتصاد با عزم ملی و مدیریت جهادی نامگذاری نموده اند، اساتید و نخبگان ما در این راه وظیفه ای خطیر بر عهده دارند و باید نقش کلیدی و تاثیرگذار خود را به نمایش بگذارند و شعار امسال را در حوزه فرهنگ تحقق بخشند.
مسئول دفتر هم اندیشی اساتید و نخبگان سراسر کشور خاطرنشان کرد: تقدیر و تشکر از اساتید ، وظیفه ای همگانی است چرا که این عزیزان به عنوان دلسوزان نظام، دغدغه هایی دارند که در پاسداشت و صیانت از آرمانهای والای نظام نقش مهمی و پر اهمیتی برعهده دارند.
وی با بیان اینکه دفتر هم اندیشی وظیفه دارد که از دیدگاهها و نقطه نظرات اساتید به نحو مطلوبی استفاده نماید، افزود: نقش کاربردی و معرفتی که در جلسات هم اندیشی در نظر گرفته می شود به این منظور است که اساتید و نخبگان، از معارف و علوم مختلف در راه رشد و بالندگی دانشگاههای متنوع خود استفاده نمایند و این علوم را به دانشجویان منتقل نمایند.
حجت السلام و المسلمین ساداتی نژاد ابراز داشت: از اهدافی که در دانش دفتر هم اندیشی اساتید و نخبگان دنبال می شود، دانش افزایی می باشد. قطعاً این امر می تواند علوم و دانش اساتید از طریق شرکت در جلسات شورای هم اندیشی کسب کردند.
در ادامه نیز مسئول دفتر هم اندیشی اساتید و نخبگان دانشگاه علوم پزشکی نیز ضمن خیرمقدم گویی به حاضرین و به ویژه حجت السلام و المسلمین ساداتی مسئول دفاتر هم اندیشی سراسر کشور و تبریک هفته استاد اظهار داشت: دفاتر هم اندیشی جایگاه مناسب و ارزنده ای در سطح دانشگاهها و خصوصاً بین اساتید دارد چرا که در این دفاتر اساتید و افراد برجسته ای فعالیت دارند که نخبگان و برگزیدگان در حوزه های مختلف می باشند.
دکتر موسوی مقدم افزود: خوشبختانه در دانشگاه علوم پزشکی ایلام برنامه های مناسب و قابل توجهی در دفتر هم اندیشی اساتید به مرحله اجرا درامده که توانسته است رضایتمندی اساتید و نخبگان دانشگاه را به همراه داشته باشد که نمونه هایی از آنان، اردوهای فرهنگی و زیارتی ، اعزام برخی از اساتید به همراه خانواده هایشان به زیارت عتبات عالیات و دیگر برنامه ها می باشد.
در ادامه نیز معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ایلام نیز ضمن تبریک هفته استاد تصریح نمود: معاونت فرهنگی و دانشجویی با توجه به ارتباط بین اساتید و دانشجویان می تواند به صورت قابل توجه و مثمر ثمری در برنامه های دفتر هم اندیشی فعالیت نماید.
مهندس غلامی پریزاد خاطر نشان کرد: امید است که در دفاتر هم اندیشی سراسر کشور، نقش معاونت فرهنگی و دانشجویی از سوی مرکز با دید واسعانه تری مورد نظر قرار گیرند و نقش محوری این معاونت بسیار پررنگ تر از گذشته در برنامه های دفاتر هم اندیشی جلوه پیدا کند.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی ایلام نیز به عنوان دیگر سخنران این نشست اظهار نمود: باید به سمتی حرکت کنیم که نقش نهاد نمایندگی و دفاتر هم اندیشی در تمامی حوزه های دانشگاهها نهادینه گردد که خوشبختانه با تلاش و اهتمام اعضاء و مساعدت مسئولان دانشگاهی به این مهم دست یافته ایم.
حجت السلام و المسلمین خوش باور ادامه داد: دفاتر هم اندیشی در دانشگاهها در انتقال آموزه های دینی و فرهنگی به دانشجویان نقش مهم و کلیدی داشته باشند چرا که دانشجویان در این برهه زمانی به این علوم نیاز مبرم دارند.
وی فعالیت های دفاتر هم اندیشی اساتید در دانشگاههای استان را مناسب و مطلوب ارزیابی نمود و اضافه کرد: خوشبختانه در این دفاتر به گونه ای که مورد نظر است، برنامه ها و فعالیت ها در مسیر صحیح و مطلوبی اجرا می گردند و اهداف این دفاتر به واسطه تلاش و اهتمام اعضاء محقق گردیده است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایلام نیز به عنوان دیگر سخنران این نشست ضمن تبریک هفته استاد ، گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری و همچنین خوش آمدگویی به مسئول دفاتر هم اندیشی اساتید سراسر کشور اظهار نمود: در ایام آغازین ماه رجب قرار داریم که ماه سرور و شادی محبان اهل بیت است و این امر هم با دیدار مردم استات با مقام معظم رهبری و ورود ریاست محترم جمهور و هیأت دولت به استان ایلام مصادف شده است.
دکتر علی دل پیشه خاطر نشان کرد: دفاتر نهاد نمایندگی و دفاتر هم اندیشی در دانشگاهها انگونه که مقام معظم رهبری مطالبه نموده اند، رسالت خود را به پیش برده اند و نمود تلاشها و خدمات ارزشمند این عزیزان در تمامی سطوح دانشگاهها محسوس و ملموس است.
وی ادامه داد: دفاتر هم اندیشی در کشور خوشنام هستند چرا که حضور اساتید در برنامه های این دفاتر نشان از عملکرد ارزنده و قابل تحسین آنان دارد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایلام پرداختن به نقاط ضعف و قوت در دفاتر هم اندیشی را در راه پربارتر نمودن برنامه ها و فعالیت های آنان مثبت ارزیابی نمود و تصریح کرد: برنامه هایی همچون کرسی های آزاد اندیشی که مورد تاکید مقام معظم رهبری هم بوده است، علاوه بر برگزاری برای دانشجویان باید برای اساتید نیز انجام گیرد تا اساتید و نخبگان دانشگاهها بتوانند دیدگاهها و نقطه نظرات خود را در خصوص حوزه های مختلف بیان نمایند.
وی در ادامه این مبحث اضافه کرد: در دانشگاه علوم پزشکی از نظر مسائل سیاسی، فرهنگی و اجتماعی کمتر از سایر دانشگاههای وزارت علوم، اینگونه فعالیت ها دنبال می شود که لازم است این دیدگاه مورد ارزیابی قرار گیرد و در این راستا موازنه ایجاد کرد.
دکتر علی دل پیشه بیان داشت: نباید حضور در برنامه ها و کارگاههای دفاتر هم اندیشی اساتید نباید در مسیر ارتقاء شغلی و امتیاز اندوزی قرار گیرد که خوشبختانه در دانشگاه علوم پزشکی ایلام اینگونه دیدگاهها بسیار کمرنگ دیده می شود و اساتید براساس نیاز و استفاده از محتوای این فعالیت ها و کارگاهها در آنان شرکت می کنند.
در ادامه دیگر حاضران این نشست هم اندیشی به بیان دیدگاهها و نقطه نظرات خود پرداختند.