X

اخبار

تاریخ انتشار: دوشنبه 07 شهریور 1401
روز پرکار واحد نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان چرداول بر رعایت الزامات بهداشتی در مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی، صنایع  مواد غذایی

  روز پرکار واحد نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان چرداول بر رعایت الزامات بهداشتی در مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی، صنایع مواد غذایی

امتیاز: Article Rating


در راستای امنیت مواد غذایی و آشامیدنی و همچنین رعایت الزامات بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذابی، صنایع مواد غذایی و ... ، کارشناس مسئول واحد نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان چرداول با همراهی کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایلام، ضمن نظارت و بازرسی از واحد های نانوایی لواش، سنگک و بربری شهر سرابله و تکمیل چک لیست های ارزیابی، جهت سنجش سلامت و کیفیت نان این واحدها و انجام آزمایشات فیزیکی و شیمیایی مربوطه در آزمایشگاه تخصصی غذا ودارو استان، نمونه برداری بر اساس دستورالعمل های اجرایی انجام شد .

در ادامه بازرسی های صورت گرفته، تیم نظارتی از صنایع تولیدی شهرک شباب شامل : کارخانه آرد و کولاک غرب، بازدید به عمل آوردند.

زینب سعیدی کارشناس مسئول واحد نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان چرداول در حاشیه این بازرسی تصریح کرد : با توجه به سلامت محوری محصولات غذایی و آشامیدنی و نقش آن در سلامت مردم، اهمیت کیفیت محصولات تولیدی و رعایت تمامی دستورالعمل های بهداشتی در خط تولید کارخانه حائز اهمیت است.

گفتنی است : در ادامه نظارت های امروز، پیرو درخواست و استعلام سازمان صنعت، معدن و تجارت استان ایلام در خصوص طرح تولید آب آشامیدنی واقع در روستای سرابکلان شهرستان سیروان، تیم بازرسی متشکل از کارشناس مسئول واحد نظارت بر موادغذایی، آرایشی و بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان چرداول و کارشناسان معاونت غذا و دارو به محل مراجعه، و نمونه برداری آب جهت انجام آزمایشات میکروبی و رادیواکتیو در آزمایشگاه تخصصی غذا و دارو استان انجام شد .
تصاویر
  • روز پرکار واحد نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان چرداول بر رعایت الزامات بهداشتی در مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی، صنایع  مواد غذایی
ثبت امتیاز