X

اخبار

تاریخ انتشار: دوشنبه 12 خرداد 1393
 وجود 60 مرکز فعال در حوزه مبارزه با مواد مخدر وترک اعتیاد در استان

  وجود 60 مرکز فعال در حوزه مبارزه با مواد مخدر وترک اعتیاد در استان

امتیاز: Article Rating

 به گزارش خبرنگار وب دا، دکتر علی دل پیشه در نشست با شماری از مدیران و معاونین سازمان ها، ارگان ها و دستگاه های اجرایی استان ایلام با موضوع سلامت و بهداشت روان اظهار داشت: مدت‌ها در کشورهای اسلامی هرگاه با آمار بهداشت جهانی با موضوع ایدز مواجه می‌شدند این قسمت را با خط تیره تکمیل می‌کردند که گویی در این کشورها خبری از بیماری ایدز وجود ندارد و همه فکر می‌کردند که موردی از بیماری ایدز در این کشورها وجود ندارد.

 

وی افزود: اما در سال‌های 2007 به بعد کم‌کم کشورها از سد خودسانسوری خارج شده و آمارها به روشنی مطرح شد و معضلات و مشکلات این گونه بیماری ها در سطح این جوامع آشکار شد.
 
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایلام ادامه داد: در رابطه با " الکلیسم" نیز باید مراقب بود، با انکار کردن این موضوع دردی را از جامعه دوا نکرده و کار خطرناکی است اما باید در عمل با این مشکل روبه رو شد و با آموزش‌های لازم در برابر این مشکلات ایستاد.
 
این مسئول اضافه کرد: الکل تاثیر مخربی بر مغز افراد در جامعه می‌گذارد و اگر این تاثیر را گذاشت عملکردهای فرد نیز تحت تاثیر قرار داده و فرد را از خود بی‌خود می‌کند و دست به اقداماتی می‌زند ممکن است عواقب و تبعات نگران کننده و منفی بر جای بگذارد.
 
دکتر دل پیشه تصریح کرد: باید از حالت انکار این موضوع در جامعه بیرون آمده و به عنوان یک واقعیت بپذیریم و قاچاق‌های آن را نیز بپذیریم و برای آن راهکار داشته باشیم.
 
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: در کشورهای پیشرفته و حتی اروپا برای این موضوع راهکارهایی را در خصوص آگاه سازی جامعه از تاثیر منفی مصرف الکل در پیش گرفتند بنابراین باید با ارائه آموزش‌ها جوانان را آگاه از اثرات سوء مصرف الکل کنیم تا اینکه کل موضوع را انکار شده فرض کنیم.
 
وی ادامه داد: در حال حاضر آمار مشخصی در زمینه مصرف الکل در کشور وجود ندارد و اکنون عدد مشخصی در این زمینه وجود ندارد که اعلام کنیم چند درصد مبتلا به مصرف الکل در کشور داریم.
 
دکتر دل پیشه با بیان اینکه استعمال مواد مخدر در ایلام به یک معضل تبدیل شده است، تصریح نمود: با وجود اینکه هزینه تولید این مواد افیونی و مخدر بالا بوده اما با قیمت بسیار ارزانی در اختیار جوانان این مرز و بوم قرار گرفته که بسیار نگران کننده است.
 
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: جوانان معصوم ما در سنین پایین 17 و 18 سالگی درگیر این موضوع شده‌اند در استانی مانند ایلام که تنها 500 هزار نفر جمعیت دارد جای تاسف فراوان دارد زمانی که اعلام می‌کنیم که بخشی از دختران و پسران ما درگیر این موضوع شده‌اند.
 
وی ادامه داد: در گذشته نزدیک زمانی که در خانواده‌ها یکی از اعضاء به سمت سیگار می‌رفت همه اعضای خانواده از وی دوری می‌جستند اما امروزه بسیاری خانواده ها درگیر این معضل شده‌اند و در جمع خود مصرف کنندگان سیگار دارند.
 
 
دکتر دل پیشه تصریح کرد: معضل اعتیاد، همدلی همگانی و خصوصاً مسئولان و دست اندرکاران مرتبط با این موضوع را می‌طلبد و امید است که با کمک و یاری همدیگر قشر جوان و نوجوان استان را از آسیب های این بلای خانمان سوز مصون نگاه داریم.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: باید مسئولان امر با ارائه راهکار مانع شیوع این معضلات در جامعه باشند تا نیروی جوان و پویای ما به واسطه ی مصرف مواد مخدر و الکل به هدر نروند.
 
تصاویر
  •  وجود 60 مرکز فعال در حوزه مبارزه با مواد مخدر وترک اعتیاد در استان
ثبت امتیاز