جلسه کارگروه استانی حمایت از بیماران خاص و صعبالعلاج در دانشگاه علوم پزشکی ایلام برگزار شد
امتیاز:
با حضور ریاست دانشگاه علوم پزشکی، مدیر کل بیمه سلامت استان، معاون درمان و مدیران بازرسی و روابط عمومی و همچنین معاون و مدیران ستادی بیمه سلامت؛ جلسه کارگروه استانی حمایت از بیماران خاص و صعبالعلاج در دانشگاه علوم پزشکی ایلام برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی، در ابتدای این جلسه دکتر محمدی ریاست دانشگاه علوم پزشکی ایلام ضمن خیرمقدم به مدیرکل بیمه سلامت و هیئت همراه؛ با اشاره به اینکه طرح حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج، اقدام و خدمتی ارزشمند است که جامعه هدف از خدمات ویژه آن به خوبی بهره مند خواهد شد، خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی با همکاری بیمه سلامت استان تلاش خود را به کار خواهد گرفت که بستری فراهم شود تا خدمات درمانی و دارویی مطلوب و رضایتبخشی در قالب این طرح حمایتی به بیماران خاص و صعب العلاج ارائه گردد.
وی خاطرنشان کرد: بیماران خاص و صعبالعلاج علاوه بر اینکه به واسطه ابتلا به بیماری رنج و مشقت بسیاری را متحمل میشوند، بلکه هزینههای سرسام آور این بیماریها، آنان را در مضیقه قرار داده و بسیاری از آنان به واسطه هزینههای مالی زیاد این بیماریها قادر به تکمیل دوره درمان خود نمیباشند و انشاءالله که با اجرای مطلوب این طرح حمایتی، بسیاری از مشکلات بیماران خاص و صعب العلاج رفع گردد.
در ادامه نیز دکتر نورالدین رحیمی مدیر کل بیمه سلامت استان با اشاره به آثار مثبت و ارزشمند این طرح حمایتی در سطح جامعه و استفاده از آن توسط بیماران خاص و صعبالعلاج اظهارداشت: در اجرای تبصره ۱۷ ماده واحده قانون بودجه ۱۴۰۱ برای بیماران خاص و صعب العلاج، یک سری اقدامات توسط دولت فراهم و ابلاغ شده است.
وی افزود: از ابتدای سال تاکنون ۴۶ نوع بیماری که نیاز به خدمات ویژه دارند، مورد دسته بندی قرار گرفته و بسته خدمتی به تفکیک برای این بیماریها در نظر گرفته میشود.
وی یادآور شد: طی روزهای آینده جزئیات تکمیلی ارائه خدمات در طرح حمایت از بیماران خاص و صعبالعلاج ابلاغ خواهد شد و افرادی که به ۴۶ نوع بیماری مورد حمایت این طرح مبتلا باشند، پس از مشخص شدن نوع بیماری و دارا بودن شرایط استفاده از طرح، در سامانه مربوطه ثبت می شوند و پس از ثبت و نشاندار شدن، می توانند از خدمات این طرح بهره مند شوند.
در ادامه نیز دکتر مرادی معاون درمان دانشگاه با اشاره به اهمیت و ارزش اجرای این طرح حمایتی، به هزینههای مالی کلان بیماران خاص و صعب العلاج و دغدغههای آنان در این راستا اشاره کرد.
گفتنی است که در ادامه این جلسه مدیران بازرسی و روابط عمومی دانشگاه، مدیر درمان تامین اجتماعی، نماینده معاونت غذا و دارو و همچنین معاون و مدیران ستادی سازمان بیمه سلامت استان در رابطه با مسائل و مباحث مطرح شده، دیدگاهها و نقطه نظرات خود را بیان نمودند.