جلسه هماهنگی(( بهداشت کشاورزی)) در شهرستان دره شهر برگزار شد
امتیاز:
به گزارش خبرنگار وب دا، در این جلسه درابتد رضا ابراهیم نیا معاون بهداشتی شبکه ضمن خیر مقدم به حضار جلسه اظهار داشت: در حال حاضر متاسفانه استفاده از سموم در بخش کشاورزی بیش از حد می باشد و باید با همکاری ادارات مربو طه این مشکل برطرف گردد .
وی افزود: با استفاده از سموم مجاز در بخش کشاورزی و لزوم رعایت فاصله بین سمپاشی و برداشت محصول(مرحله کارنس)میتوان از بروز بیماریهای ناشی از سموم جلوگیری نمود و این امر با همکاری وهماهنگی و تعامل بین ادارات و شبکه بهداشت میسر خواهد شد .
در ادامه امین کرمی مسئول بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت شهرستان با بیان اینکه لیستی از سموم غیر مجاز در بخش کشاورزی تهیه شده است، خاطر نشان کرد: باید در یک طرح ضربتی با حضور نماینده نیروی انتظامی ،اداره صنعت معدن و تجارت،جهاد کشاورزی و شبکه بهداشت و درمان نسبت به جمع آوری این سموم غیر مجاز اقدام گردد و همچنین شبکه بهداشت ودرمان شهرستان دره شهرآماده برگزاری کلاسهای آموزشی در خصوص استفاده از سموم مجاز در بخش کشاورزی و بهداشت کشاورزی جهت گروه هدف همچون گذشته خواهد بود.