X

اخبار

تاریخ انتشار: دوشنبه 21 فروردین 1402
برگزاری مراسم احیای نخستین شب قدر در دانشگاه علوم پزشکی ایلام

  برگزاری مراسم احیای نخستین شب قدر در دانشگاه علوم پزشکی ایلام

امتیاز: Article Rating


مراسم احیای نخستین شب قدر ماه مبارک رمضان توسط دفتر نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی ایلام و با سخنرانی حجت‌الاسلام مسعود علی‌حسنی، معاون دفتر نهاد رهبری و با حضور دانشجویان، اساتید و کارکنان در مسجد حضرت قائم(عج) پردیس آموزشی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش مفدا ایلام، هم‌زمان با شب نوزدهم ماه مبارک رمضان و نخستین شب از لیالی پرفیض قدر، مراسم احیای این شب در مسجد حضرت قائم(عج) دانشگاه و با حضور دانشجویان، اساتید و کارکنان برگزار شد.

معاون اجرایی دفتر نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی ایلام در سخنانی با تشریح فضایل شب‌های قدر، گفت: آدمی اگر بخواهد تقوا پیشه کند باید خود را همانند جسمی سالم که باید خود را در برابر ناپاکی و پلیدی محفوظ بدارد، مخلص درگاه حق تعالی بگرداند.

حجت‌الاسلام مسعود علی‌حسنی ادامه داد: اینکه ما می‌گوییم دعاهایمان و عبادت‌هایمان در پیشگاه خداوند اجابت نمی‌شود و اثرات آنها را در خود نمی‌بینیم دلایل خاص خود را دارد و قاعدتاً اگر بخواهیم اثرات عبادت‌هایمان را ببینیم باید ظرف وجودمان را تطهیر و پاک گردانیم.

وی تصریح کرد: به شب‌های قدر همانند نور در قرآن اشاره شده است و شب قدر بهتر از هزار ماه است یعنی اگر آدم مومن و مسلم در این شب قلبی و از ته دل شب قدر را درک کند به اندازه یک عمر دیگر برایش نیکو و خوبی ثبت می‌شود.

وی با تاکید بر اصل محبت و مودت در بین افراد و مومنان، گفت: در دل‌هایی که ضدیت وجود داشته باشد یعنی محبت به خدا و غیر خدا وجود داشته باشد این قطب‌ها همواره در جدل هستند و عبادت به خدا را ساکن می‌کند لذا رفتن به سمن محبت و پاک کردن نیات و قلوب، بهترین راه برای رسیدن به قرب الهی است.

قرائت دعای جوشن کبیر، مناجات خوانی و قرآن به سر گرفتن از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.
تصاویر
  • برگزاری مراسم احیای نخستین شب قدر در دانشگاه علوم پزشکی ایلام
ثبت امتیاز