برگزاری نشست آموزشی پیشگیری از بیماری های منتقله از آب و غذا در شهرستان چرداول
امتیاز:
در راستای اجرا و بازآموزی برنامه های آموزشی و دستورالعمل های مربوطه، به منظور حفظ و ارتقای آگاهی کادر سلامت، نشت آموزشی، هماهنگی و برنامه ریزی پیشگیری از بیماری های منتقله از آب و غذا در شهرستان چرداول برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان چرداول، در راستای اجرا و بازآموزی برنامه های آموزشی و دستورالعمل های مربوطه به منظور حفظ و ارتقای آگاهی کادر سلامت، به همت واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان چرداول، نشست آموزشی پیشگیری از بیماری های منتقله از آب و غذا، جهت کارشناسان بهداشت محیط مراکز خدمات جامع سلامت، در محل دفتر معاونت بهداشتی مرکز بهداشت شهرستان چرداول، برگزار شد .
گفتنی است : طی این کارگاه آموزشی، لیلی نیک سرشت کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان چرداول، در خصوص بررسی های محیطی و موادغذایی، بررسی های لازم در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، مهترین اهداف بررسی طغیان بیماری های منتقله از آب و غذا، اقدامات بهداشت محیط به منظور پیشگیری از بروز موارد بیماری های روده ای و ... به ایراد سخنرانی پرداختند .