X

اخبار

تاریخ انتشار: شنبه 20 خرداد 1402
بازدید از نانوایی ها و آموزش برای متصدیان نانوایی پله کبود توسط کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان هلیلان انجام‌ شد

  بازدید از نانوایی ها و آموزش برای متصدیان نانوایی پله کبود توسط کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان هلیلان انجام‌ شد

امتیاز: Article Rating


بر اساس مصوبات کارگروه آرد و نان شهرستان هلیلان از نانوایی سطح روستای پله کبود توسط کارشناسان بهداشت محیط بازدید انجام پذیرفت.

در این بازدید که براساس چک لیست بازرسی نانوایی ها صورت گرفت، آموزشهای لازم درخصوص نحوه میزان استفاده نمک در خمیر که به ازای هر ۱۰۰ کیلوگرم آرد حداقل یک کیلوگرم نمک به خمیر اضافه گردد تا میزان نمک باقیمانده در نان بعد از پخت کمتر از ۱ درصد گردد و عدم استفاده از بهبود دهنده ها در خمیر نان به متصدیان آموزش داده شد.

همچنین در این بازدید کارشناسان بهداشت محیط آموزشهای لازم در خصوص رعایت بهداشت فردی، بهداشت وسایل مورد استفاده در نانوایی در راستای بهداشت محیط کار به متصدیان ارائه کرد.

ایشان تاکید نمود نمک مورد استفاده در نانوایی ها می بایست تصفیه شده و بدون ید باشد.استفاده از نمک های صنعتی و تصفیه نشده در نانوایی ها اکیداً ممنوع است.
تصاویر
  • بازدید از نانوایی ها و آموزش برای متصدیان نانوایی پله کبود توسط کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان هلیلان انجام‌ شد
ثبت امتیاز