X

اخبار

تاریخ انتشار: شنبه 03 تیر 1402
بازدید از سوپرمارکت و نانوایی و آموزش برای متصدیان لره وند و شیراوند در هلیلان انجام‌ شد

  بازدید از سوپرمارکت و نانوایی و آموزش برای متصدیان لره وند و شیراوند در هلیلان انجام‌ شد

امتیاز: Article Rating


از سوپرمارکت ها و نانوایی های سطح روستاهای لره وند و شیراوند توسط کارشناسان بهداشت محیط بازدید انجام پذیرفت.

این بازدید که براساس چک لیست بازرسی سوپرمارکت و نانوایی ها صورت گرفت، آموزشهای لازم در خصوص نحوه میزان استفاده نمک در خمیر که به ازای هر ۱۰۰ کیلوگرم آرد حداقل یک کیلوگرم نمک به خمیر اضافه گردد تا میزان نمک باقیمانده در نان بعد از پخت کمتر از ۱ درصد گردد و عدم استفاده از بهبود دهنده ها در خمیر نان به متصدیان آموزش داده شد.

همچنین در این بازدید کارشناسان بهداشت محیط آموزشهای لازم در خصوص رعایت بهداشت فردی، بهداشت وسایل مورد استفاده در نانوایی در راستای بهداشت محیط کار به متصدیان ارائه کرد.

ایشان تاکید نمود نمک مورد استفاده در نانوایی ها می بایست تصفیه شده و بدون ید باشد. استفاده از نمک های صنعتی و تصفیه نشده در نانوایی ها اکیداً ممنوع است.

در ادامه بازدید از سوپرمارکت ها کارشناسان بهداشت محیط درخصوص مواد غذایی غیر مجاز و فاقد مجوز مطالبی را به متصدیان سوپرمارکت ها آموزش دادند.

در این بازدید تعدادی نمونه از نان و مواد غذایی جهت بررسی به آزمایشگاه ارسال شد.
تصاویر
  • بازدید از سوپرمارکت و نانوایی و آموزش برای متصدیان لره وند و شیراوند در هلیلان انجام‌ شد
ثبت امتیاز