نمونه برداری و کلرسنجی آب آشامیدنی سطح شهرستان هلیلان در راستای حفظ سلامت آب آشامیدنی
امتیاز:
نمونه برداری و کلرسنجی آب آشامیدنی بصورت دوره ای از نقاط مختلف شهرستان هلیلان بصورت رندوم انجام می گیرد.
به گزارش روابط عمومی شبکه، کارشناس بهداشت محیط شبکه بهداشت گفت: رنج نرمال کلر آب بین ۲./ - ۸./ است. در راستای حفظ سلامت آب آشامیدنی شهر، کارشناسان بهداشت محیط بصورت دوره ای از نقاط مختلف شهرستان به عنوان مثال روستاهای سرچم، پله کبود، شیراوند و لروند نمونه برداری کرده و میزان کلر آب بررسی می گردد و در صورت غیر نرمال بودن میزان کلر به اداره آبفا اطلاع داده می شود.
وی افزود: کلرسنجی آب با هدف حفظ سلامت آب در برابر آلودگی ها و جلوگیری از انتقال بیماری های منتقله از آب به انسان انجام می شود.
کارشناس آزمایشگاه آب گفت: در نمونه برداری های انجام شده از آب شرب شهرستان که ازنمونه برداری میکروبی از اعم از چاه ها و روستاهای قمر نمونه گرفته می شود، نمونه های آب به آزمایشگاه منتقل شده و از نظر وجود آلودگی های میکروبی بررسی می گردد و در صورت وجود آلودگی های میکروبی با اداره آبفا و دانشگاه علوم پزشکی مکاتبه صورت می گیرد.