داروخانه بیماریهای خاص و صعبالعلاج در بیمارستان مصطفی خمینی (ره) شهر ایلام دایر است
امتیاز:
به گزارش روابط عمومی، نشست هماندیشی هیئت بازرسی استان در معاونت غذا و دارو با مسئولان دانشگاه علوم پزشکی ایلام در محل دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی ایلام خدماترسانی مطلوب به زائران اربعین حسینی را اولویت اصلی دانشگاه در این ایام دانست و افزود: همجواری استان ایلام با کشور عراق و فاصله نزدیک مرز بینالمللی مهران با کربلای معلی نسبت به سایر مزرها برای حضور در کنگره عظیم اربعین حسینی یک فرصت مناسب برای ارائه خدمت است لذا همه ما وظیفه داریم که در این راستا رسالت و تکلیف خود را انجام دهیم.
دکتر خلیل شوهانی تصریح کرد: در بحث تامین دارو نیز تمام تلاش خود را خواهیم کرد که در این ایام با مشکل خاصی مواجه نشویم.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایلام با اشاره به خدمات گسترده دانشگاه در بخشهای مختلف حوزه سلامت، اظهار داشت: مردم از بدو تولد تا بزرگسالی، میانسالی، سالمندی و مرگ با این خدمات در ارتباط هستند و ما سعی در ارائه بهترین خدمات به مردم داریم.
دکتر رسول دشتی افزود: درمان و دارو لازم و ملزوم یکدیگر هستند و متاسفانه به علت تحریمهای ناجوانمردانه در سطح کشور با کمبود دارو مواجه هستیم و استان ایلام نیز از این قاعده مستثنی نیست و ما برای حل این مشکل با پیگیری نماینده مردم استان در محلس شورای اسلامی و همکاری استانداری سعی در دعوت از شرکتهای دارویی بزرگ برای استقرار در سطح استان داشتیم.
وی با اشاره به بدهکاری شرکتهای بیمه به دانشگاه علوم پزشکی ایلام، خاطرنشان کرد: بیش از 900 میلیارد ریال شرکتهای بیمه در استان ایلام به دانشگاه بدهکار هستند که در صورت پرداخت بدهی، بخش عظیمی از مشکلات مالی دانشگاه حل خواهد شد.
دشتی تصریح کرد: بیش از 30 مجوز جدید تاسیس داروخانه را در سطح استان صادر کردیم که در بحث توزیع دارو و همچنین اشتغالزایی برای جوانان مفید خواهد بود و همچنین داروخانه بیماریهای خاص و صعبالعلاج در بیمارستان مصطفی خمینی (ره) شهر ایلام دایر است و به این بیماران خدمات دارویی ارائه میدهد.
معاون سازمان بازرسی و نظارت استان ایلام نیز در این نشست، اظهار داشت: دارو شامل سه زنجیره تولید، نوزیعو عرضه است که تولید دارو در استان نداریم اما باید برنامهریزی درست و به موقع برای مدیریت عرضه و توزیع دارو داشته باشیم تا با اختلال و کمبود دارو در سطح استان مواجه نشویم.
یاسان هاشمی در خصوص بدهی شرکتهای بیمه به دانشگاه علوم پزشکی ایلام، گفت: بازرسی استان این آمادگی را دارد که پرداخت بدهی شرکتهای بیمه به این دانشگاه را پیگیری کند تا با وصول مطالبات بخشی از مشکلات این دانشگاه مرتفع گردد.
وی افزود: باید با عرضه دارو در خارج از داروخانهها، سبد فروشی دارویی، قاچاق دارو از مبادی مرزی برخورد شود تا بخشی از کمبود دارویی رفع گردد.
هاشمی تصریح کرد: انتظار میرود مشکلات حوزه دارو برای اربعین پیشرو در ستاد استانی اربعین مطرح شود و با توجه به خدمات گستردهای که در این ایام به زائران ارائه داده میشود از این فرصت برای حل مشکلات دارو استفاده کنیم.