ایجاد خوابگاه متاهلی در آینده نزدیک مورد نیاز است
امتیاز:
به گزارش روابط عمومی، چهاردهمین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت دانشگاه علوم پزشکی ایلام با حضور سرپرست جدید این دانشگاه برگزار گردید.
دکتر هدایت حیدریزاده با اشاره به عملکرد این قرارگاه در دانشگاه علوم پزشکی ایلام، اظهار داشت: با اشاره به اطلاعاتی که در اختیار بنده قرار گرفت در بین 52 دانشگاه و 15 دانشکده در وضعیت مناسبی قرار داریم و امیدواریم با بررسی متن صریح قانوان عملکرد خود را در موارد قانونی بهبود ببخشیم.
وی با بیان اینکه میزان موالید در سطح شهرستانهای استان شیب کاهشی داشته است، تصریح کرد: یکی از مولفههای سیاسی هر کشور، جمعیت است و جمعیت مولد بسیار مهم است که در منویات مقام معظم رهبری به آن اشاره شده است و امیدواریم دانشگاه علوم پزشکی ایلام نیز در این زمینه گامهای مهمی بردارد.
سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی ایلام خاطرنشان کرد: نبود فرزند و داشتن تنها یک فرزند، یکی از عوامل اختلالات روحی و روانی والدین در آینده است و قانون جوانی جمعیت اگر گسترش یابد میتواند مثمر ثمر واقع شود.
دکتر حیدریزاده با اشاره به اهمیت ازدواج دانشجویی، افزود: ایجاد خوابگاه متاهلی برای افزایش انگیزه در بین دانشجویان متاهل و همچنین ازدواج آسان در بین این قشر در آینده امری ضروری و مورد نیاز است.
دکتر علی نیکونهاد معاون بهداشتی دانشگاه نیز در بخش دیگر این جلسه، با اشاره به عمکرد این معاونت در خصوص جوانی جمعیت، گفت: کارگاه تربیت مربی ویژه مشاوره فرزندآوری، پویش سهم من از جوانی ایلام، دیوارنویسی در سطح شهرستانها، حضور مراقبین سلامت در موکبهای اربعین، ارسال پيامك انبوه در زمينه جواني جمعيت به زنان 40-20 سال واجد شرايط فرزندآوري در راستاي اجراي برنامه مداخله پويايي و بالندگي جمعيت و ... از جمله این اقدامات است.
دکتر معصومه طهماسبی مدیر درمان دانشگاه نیز با اشاره به فعالیت مرکز ناباروری سطح 3 و 2 در استان، اظهار داشت: این دو مرکز در بیمارستانهای آیتاله طالقانی ایلام و ولیعصر درهشهر ایجاد شدهاند و به مردم خدمات مختلفی را ارائه میدهند تا میزان ناباروری در سطح استان کاهش یابد و همچنین هزینههای درمان این زوجها به جت فرزندآوری نزولی شود.
سرهنگ علی مریدی مسئول بسیج جامعه پزشکی نیز به خدمات مرکز نفس (نجات فرزندان سقط) در طی شش ماه اخیر اشاره کرد و خواستار حمایت بیشتر معاونتهای دانشگاه از این مرکز شد.
گفتنی است؛ در ادامه نیز هر یک از اعضا در بخشهای جداگانهای عملکرد خود را در حوزههای مختلف در خصوص قانون جوانی جمعیت در بخش سلامت ارائه دادند و همچنین به بیان دیدگاهها، نظرات، فرصتها و چالشهای موجود در این حوزه پرداختند.