سفر نماینده ویژه وزیر کشور در شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور به استان ایلام
امتیاز:
به گزارش روابط عمومی، نماینده ویژه وزیر کشور در شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور به استان ایلام سفر کرد و در جریان آخرین فعالیتهای صورت گرفته از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایلام و سایر دستگاههای استان در حوزه سلامت و امنیت غذایی قرار گرفت.
دکتر علی اکبر دُر نشستی که با حضور اعضای دانشگاه علوم پزشکی ایلام و نمایندگان ادارات مرتبط با حوزه سلامت در سالن توسعه آموزش پزشکی برگزار شد، اظهار داشت: در دولت مردمی موضوع تامین سلامت و امنیت غذایی جامعه همواره به عنوان یک مسئله مهم مورد تاکید بوده است که از نمونههای بارز آن راهاندازی شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور است که تا پیش از این در دولت فعال نبود و در این دولت فعال شده است.
وی سلامت و آرامش کودکان و خانوادههای آنها را بسیار مهم و ضامن سلامتی و نشاط جامعه قلمداد و با اشاره به اهمیت پیشگیری در عرصه سلامت تصریح کرد: در کنار شناسایی و درمان بیماران، قطعا آموزش در مدارس و انجام کارهای تحقیقاتی دارای اهمیت وافری است زیرا باید مشکلات و بیماریهای آینده نیز شناسایی و از بروز آنها پیشگیری شود.
نماینده ویژه وزیر کشور در شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور افزود: همه دستگاههای اجرایی در قبال سلامت مسئول هستند و موظف با همکاری با دانشگاههای علوم پزشکی ایلام هستند و باید هر چند مدت یکبار باید عملکرد خود را به دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان ایلام ارسال کنند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایلام نیز در بخش دیگری از این نشست، خاطرنشان کرد: به برکت نظام جمهوری اسلامی ایران شاخصهای حوزه سلامت ارتقا پیدا کرده است و هم اکنون دانشگاه علوم پزشکی ایلام با جمعیتی بیش از 7500 نفر در قالب 12 شبکه بهداشت و درمان، 10 بیمارستان، داروخانههای شبانه روزی و ... در حال خدماترسانی به مردم میباشد.
دکتر هدایت حیدریزاده ادامه داد: با توجه به تردد بیش از 4 میلیون نفر از مرز مهران در ایام اربعین حسینی دانشگاه علوم پزشکی ایلام هر ساله با تمام امکانات سعی در ارائه خدمات مطلوب به زائران دارد که در این راستا به همکاری سایر دستگاههای اجرایی استان نیازمند است.
دکتر خلیل شوهانی معاون توسعه دانشگاه نیز در این نشست، گفت: 96 پروژه عمرانی داریم که از این تعداد، 43 پروژه به اتمام رسیده است و 53 پروژه نیز با پیشرفت تقریبی 70 درصدی در حال فعالیت هستند که از مهمترین آنها میتوان به بیمارستان 64 تختخوابی شهدای ملکشاهی با پیشرفت فیزیکی 87 درصد و بیمارستان 32 تختخوابی بدره با 25 درصد پیشرفت فیزیکی اشاره کرد.
دکتر علی نیکونهاد معاون بهداشتی دانشگاه نیز با ارائه عملکردی از شبکههای بهداشت و درمان شهرستانها، اظهار داشت: در حال حاضر 12 شبکه بهداشت و درمان در سطح استان فعال هستند و همچنین طرح سلامت خانواده شهری در 12 پایگاه دهلران انجام شده است و در شهرستان ایوان نیز سعی میکنیم تا اواخر آذرماه این طرح به بهرهبرداری برسد و پس از آن نیز در دو شهرستان ایلام و آبدانان این طرح را اجرا خواهیم کرد.
دکتر شهرام کارگر معاون درمان دانشگاه نیز با اشاره به عملکرد بیمارستانهای سطح استان، تصریح کرد: در سطح استان ایلام 10 بیمارستان احداث شده است که 4 بیمارستان آن در مرکز استان و 6 بیمارستان در سایر شهرستانها قرار دارند و تلاش ما این است که نیازمندی بیمارستانها را رفع کنیم و بهترین خدمات را به مردم استان ارائه دهیم.
دکتر صیدنور علیمرادی مدیر اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه نیز با ارائه آماری در خصوص خدمات ارائه شده فوریتهای پزشکی به زائران اربعین حسینی امسال، خاطرنشان کرد: 49 پایگاه در سطح استان وجود دارد و همچنین 75 دستگاه آمبولانس، 2 دستگاه اتوبوس آمبولانس و یک دستگاه موتورلانس کار خدمات رسانی را به مردم را انجام میدهند.
دکتر رسول دشتی معاون غذا و دارو دانشگاه نیز در بخش دیگری از این نشست، به فعال شدن داورخانه بیماران صعبالعلاج در استان ایلام اشاره کرد و گفت: امیدواریم بتوانیم نیازمندی دارویی این بیماران را رفع کنیم و همچنین استقرار شرکتهای دارویی در سطح استان اتفاق مثبتی بود که در ایام اربعین برای تامین سرم و دارو به ما کمک وافری کرد.
دکتر بهزاد بسطامی معاون فرهنگی و دانشجویی نیز در این نشست اظهار داشت: این معاونت در یک کلمه، معاونت آسایش و آرامش است که بحث آسایش آن به موضوعات رفاهی مانند خوابگاه، تغدیه، سرویس ایاب و ذهاب، صندوق رفاه، تربیت بدنی و امثالهم برمیگردد و بحث آرامش هم موضوعات معنوی، فکری و دینی مورد نظر است و در این زمینه نیازمند تعامل و همفکری دانشجویان هستیم که در این راستا ۱۳ کانون فرهنگی، ۸ انجمن علمی، ۷ نشریه دانشجویی و یک تشکل سیاسی در این دانشگاه فعالیت دارند.
گفتنی است؛ در ادامه این نشست نمایندگان ادارات و دستگاههای اجرایی که در حوزه سلامت دخیل هستند به ارائه عملکردی از فعالیت خود پرداختند و چالشها و نیازمندیهای خود را با نماینده ویژه وزیر کشور در شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور در میان گذاشتند.